Много сме си толерантни даже

На фона на скандала с текстове в творчеството на Христо Ботев, които в доклад на КЗД са обявени за дискриминационни, потребители във Facebook забелязаха другата страна на монетата, от която излиза, че всички много се обичаме, независимо дали излизаме от театъра или от чалга кръчмата.

В новина, публикувана от сайта E-burgas, става ясно, че театралният и тв актьор Димитър Рачков ще е водещ на мегашоу на северния плаж в Бургас тази неделя, в което ще участват, цитираме, "кралят на поп фолка Азис и звездната му колежка Преслава“.

Не само защото средствата от продажбата на билети ще бъдат дарени на ин витро клиника и ще бъдат използвани за лечение на двойки с репродуктивни проблеми от Бургас, не можем да виним г-н Рачков за съгласието му да води подобно шоу. Още повече, че неговият телевизионен труд отдавна предизвиква повече неловки споглеждания, отколкото смях и възхита. И все пак е хубаво всеки творец да си знае мястото и да спазва известна хигиена в ангажиментите си (особено носител на "Аскеер"*).

Колкото до нежните определения "крал“ и "звездна колежа“, всяка култура си заслужава кралете и звездите, факт. Някои от нас днес отбелязват 35 години от смъртта на Краля на рока Елвис Пресли, други - 92 от рождението на Чарлс Буковски. Почти всеки се ражда гений, а умира идиот, казва той.

* През 2000 г. Димитър Рачков печели Аскеер за изгряваща звезда за Мъжът в „Самолетът беглец“

#1 naglfar 16.08.2012 в 21:41:03

ако тоя урод трябва да прави благотворителност,по добре да няма такава.рачков доказа че е готов да лиже цигански гъз за пари.срам ме е че съм българин

#4 Бобо 17.08.2012 в 07:04:17

Педал. Еврором!

#5 veselavesela 17.08.2012 в 07:37:57

Човекът си е актьор и си е поел съответният професионален ангажимент. Не разбирам, какво искате от него. А, да, ромите нямат репродуктивни проблеми!!! Така или иначе чалгата е търсен пазарен продукт / аз лично не слушам/, така, че дори намирам за благотворителният акт похвален. Сега някой ще се изцепи- зарибяване, което на фона на едно цяло поколение отгледано с чалга си е ..смешно. И още нещо- браво за Елвис, който наред със сценичните си изяви / хапесвам го/ е пеел госпел в църквите на гетата , сетете се защо .. Жокер- бил е и полицай.

#7 Чинчифон 17.08.2012 в 12:23:09

Ние наистина сме толерантни.Но нашият проблем е,че сме малък народ в миниатурна държава,а извращенията ни са колосални,дори чудовищни.Азис е грозен тарикат,който иска да се преструва на умна и привлекателна жена.Бойко пък уж е премиер,а се изживява като диспечер за полетите на правителствения самолет.За командировките му,лентичките и кучетата да не говорим.

#8 Ben Dover 17.08.2012 в 13:54:12

Само в България малко,хърбаво циганче може да стане тлъста,бяла жена

#10 Чинчифон 18.08.2012 в 16:03:13

Boicho, Плащам си абонамента за ТВ програми,плащам си и скъпият ток,за да ми работи телевизора.А ми натрапват непресъхващи безмозъчни реклами и някакъв Азис. Демокрацията ли ме лишава от правото на законен избор или диктатурата на капитализма?Ти искаш ли да платиш мобифон,а те да ти дадат самобръсначка?

#12 Чинчифон 20.08.2012 в 10:10:47

Boicho, тези програми с Азис и аз не ги гледам,НО ГИ ПЛАЩАМ!

Новините

Най-четените