Икономическа полиция и прокурор за ЦСКА

Единият от двамата нови мажоритарни собственици на ЦСКА Ивайло Манджуков призова икономическа полиция и прокуратурата да влязат в клуба, за да стане най-накрая ясно колко точно пари дължат „армейците". Манджуков призна, че не знае задълженията на ЦСКА и заяви пред репортери, че каквато и сума да им каже, то най-вероятно тя няма да „съвпадне с реалността".

В същото време новото ръководство на ЦСКА полага сериозни усилия, за да спаси лиценза на клуба и започна да изплаща и разсрочва стари задължения. Вчера на сайта на клуба бяха публикувани поредица платежни нареждания за изплащането на стари задължения на стойност 297 755 лева и 31 977 евро, а в специална декларация от клуба обещаха и списък с хората, които са се съгласили на разсрочване или направо са опростили задълженията, които има към тях ЦСКА.

Манджуков потвърди, че ЦСКА е в тежко финансово състояние и заяви, че се търсят „инвеститори, но те сами няма да дойдат току-така". Новият съсобственик заяви, че в следващите няколко дни ще е приоритет да се разбере какво точно е финансовото състояние на ЦСКА, тъй като новите собственици не са запознати с него.

Новините

Най-четените