Волен Сидеров също тръгна на проверки по морето

От събота лидерът на партия "Атака" Волен Сидеров е на проверки по българското южно черноморие. Той държи лично да се убеди, че не е упражняван натиск над туристическия бизнес.

Причината е, че не вярва на коалиционния си партньор Валери Симеонов. Сидеров каза, че новият закон не е съобразен с актуалната обстановка по морето, а новите мерки могат да доведат до финансови щети за бюджета на България.

Той сподели в профила си във Facebook, че иска да провери дали новите действия не са създадени набързо и не притесняват българския туристически бизнес избирателно.

Последните проверки на вицепремиера Валери Симеонов по морето бяха преди седмица във Варна. В резултат на инспекцията беше спряно озвучаването на пет бара в Морската градина.

В Златни пясъци не бяха констатирани особени нарушения.

Симеонов обаче установи неправомерно издадени категоризации на заведения върху пясъчната ивица от министерството на туризма и се закани да сезира прокуратурата.

Министърът на туризма Николина Ангелкова също беше по морето, за да инспектира дали е чиста морската вода. Тя мина през Слънчев бряг, Поморие и Несебър, където не бяха установени отклонения от нормите.

#1 Starija hush 29.07.2018 в 08:14:11

Тоя глис ми е най противния политик от цела бълхариа.

#2 TheRock 29.07.2018 в 09:14:02

Тръгнал да пие на аванта! Нагъл перхидролен боклук и политическа курва, това е Волен Сидеров!

#3 Spider 29.07.2018 в 17:17:04

Отиде бизнеса на хората. Всеки нормален човек на света не би искал да е близо до Волен Сидеров.Предлагам закон, който да задължава Волен да бъде държан под ключ по време на туристическия сезон, с цел да не плаши туристите. Дори британските пиянки биха загубили дар слово като видят бялата Златка в целия й блясък. Така че напред братя (и сестри), предоставям на държавата безплатно мазето си, да го държим там, да го храним цяло лято с кой каквото има, цяла зима в нечии таван, не моят, щото моят не е чистен от 2005-та година, и вратата е леко хлабава, вземе да избяга урода неземен. За родината ! За БГ бизнеса ! Вейте ги бе, БЪЛ-ГА-РИ Ю-НА-ЦИ.

Новините

Най-четените