Феърплей

Велик играч.

Винаги е на терена - дори с гипсиран крак.

Велик кормчия.

Води ни натам, откъде измъкване няма.

Велик бизнесмен.

Защо го няма в номинациите за "Мистър Икономика"?

Велик бащица.

Спасява и радост дарява.

Велик актьор.

Все още не е номиниран за АСКЕЕР и ИКАР. Може би за следващата постановка.

Велик политик.

Може да вкара в политиката който и когато си поиска.

Велик кучкар.

Стига да поиска, може да снабди с расови палета премиерите на цяла Европа. Но подари само на руския.

Всеки народ си заслужава футболистите...

Били те и премиери.

#1 apropos 28.11.2011 в 21:44:48

(Б.Б.Бисери) 45 години сме били назад и леко встрани. Една стотна от това, което е построил за България Тодор Живков и което е направено за тези години, да направим, да достигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко правителство. Фактът, че 20 години след падането му от власт никой не го е забравил, показва, че доста неща са били направени. ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ (Б.Б.Бисери) Никой не може да подмени историята, 100 години след рождението му се говори за него, подчерта Бойко Борисов ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺ ☺

#2 apropos 28.11.2011 в 21:46:13

(Б.Б.Бисери) 45 години сме били назад и леко встрани. Една стотна от това, което е построил за България Тодор Живков и което е направено за тези години, да направим, да достигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко правителство. Фактът, че 20 години след падането му от власт никой не го е забравил, показва, че доста неща са били направени. (Б.Б.Бисери) Никой не може да подмени историята, 100 години след рождението му се говори за него, подчерта Бойко Борисов

#3 apropos 28.11.2011 в 21:47:23

(Б.Б.Бисери) Имаме си опитен президент, който се старае много. Ако някой път чисто политически не се опитва да ни критикува, аз мисля, че в цялост се справя прекрасно с работата си. Президентът като е казал "а", да каже и "б". Да каже: браво на Бойко, браво на правителството. Моля ви, вече да не го наричате президент, когато говорим за г-н Първанов.

#4 apropos 28.11.2011 в 21:49:19

Б.Б. БИСЕРИ Бойко: Новата линия до Доха стана възможна след бас и шега Бойко: Новия президент стана възможен след 2 ракии на бас и шега

#5 apropos 28.11.2011 в 21:50:43

30 Декември 2010 (Б.Б.Бисери) Аз мисля, че не трябва да се спекулира с това, което съм казал, а обратното.

#6 apropos 28.11.2011 в 21:51:54

(Б.Б.Бисери) Аз съм израснал само с хляб и картофи. Циганска баница нямаше. Майка ми мажеше мас от прасето и го поръси малко със захар. С едната ръка ям, с другата/????/ тичам по ливадата да ритам топката.

#7 apropos 28.11.2011 в 21:53:15

И ТОЯ ИДИОТ НИ УПРАВЛЯВА ???????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Е....... М.........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#8 apropos 28.11.2011 в 22:33:35

Б.Б. НАВСЯКЪДЕ СЕ Е ИЗДЪНВАЛ. В НИЩО НЕ Е УСПЯВАЛ - НЯМА НИКАКВА НАГРАДА КАТО КАРАТИСТ; - САМО СЕ ПЪНЕ КАТО ФУТБОЛИСТ И ТЕНИСИСТ; - НЯМА СВЕСТНО СЕМЕЙСТВО; - НЕ Е ХВАНАЛ НИТО ЕДИН ПРЕСТЪПНИК; - НЕ МОЖА ДА УПРАВЯВА СОФИЯ; - НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЯВА БЪЛГАРИЯ - САМО ИЗЦЕПКИ И СКАНДАЛИ. СТРАННО МИ Е КАК ЕЛЕКТОРАТА ВЯРВА НА ТАКАВА ТИКВА!

#9 Люба6а 28.11.2011 в 23:08:47

какво е странното,когато 'електоратЪт' е поле от тикви.Чалгария е тикварник и най-можещата тиква ви е премиер!!!

#10 apropos 29.11.2011 в 07:32:28

Б.Б. НАВСЯКЪДЕ СЕ Е ИЗДЪНВАЛ. В НИЩО НЕ Е УСПЯВАЛ - НЯМА НИКАКВА НАГРАДА КАТО КАРАТИСТ; - САМО СЕ ПЪНЕ КАТО ФУТБОЛИСТ И ТЕНИСИСТ; - НЯМА СВЕСТНО СЕМЕЙСТВО; - НЕ Е ХВАНАЛ НИТО ЕДИН ПРЕСТЪПНИК; - НЕ МОЖА ДА УПРАВЯВА СОФИЯ; - НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЯВА БЪЛГАРИЯ - САМО ИЗЦЕПКИ И СКАНДАЛИ. sorry СТРАННО МИ Е КАК ЕЛЕКТОРАТЪТ ВЯРВА НА ТАКАВА ТИКВА!

#11 Sandiu 29.11.2011 в 07:52:01

Така като гледам платените драскачи на биесиепиету са се загнездили в този форум. Искам да ви кажа господа комунисти - КОМУНИСТИ В БЪЛГАРИЯ ПОВЕЧЕ НЯМА ДА БЪДАТ НА ВЛАСТ!!!!! Бат Бойко развали рахатлъка на много другари ,които лапаха от държавната хазна.Затова е големият вой на комунистите.Но кокал за тях вече няма да има. Комунизмът си отиде окончателно и безвъзвратно!!!

#12 trellian 29.11.2011 в 10:18:30

Ае просто няма кой вече да се грижи за мързеливци. Ни комунисти, ни фашисти, ни футболисти, никой не ще. Иначе биха ги избрали, хич не се съмнявайте. За да живее човек добре, трябва много да учи, много да мисли, много да бачка. Без бачкане не знам как ще стане.

#13 lele male 29.11.2011 в 13:42:27

@ 3 апропо ".. Моля ви, вече да не го наричате президент, когато говорим за г-н Първанов." Титлата Президент се запазва дори и след като е освободен постът. На уебкафето не му ли писна да развява лозунги?!

#14 apropos 29.11.2011 в 18:37:45

lele male (Б.Б.Бисери) Имаме си опитен президент, който се старае много. Ако някой път чисто политически не се опитва да ни критикува, аз мисля, че в цялост се справя прекрасно с работата си. Президентът като е казал "а", да каже и "б". Да каже: браво на Бойко, браво на правителството. Моля ви, вече да не го наричате президент, когато говорим за г-н Първанов. ================================================ (Б.Б.Бисери) 45 години сме били назад и леко встрани. Една стотна от това, което е построил за България Тодор Живков и което е направено за тези години, да направим, да достигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко правителство. Фактът, че 20 години след падането му от власт никой не го е забравил, показва, че доста неща са били направени. ====================================================

#15 apropos 29.11.2011 в 18:39:51

сандю, за комунисти ли говориш????????? ЗА "МОЯ" ПРЕМИЕР Б.Б.: >> Б.Б. е бил комунист, социалист, безпартиен, монархист, десен, колебаещ се националист и какво ли още не. >> Професии: пожарникар, полицай, охранител на свободна практика, водач на депутатска листа, кмет и партиен лидер. >> Б.Б. е бил член на БКП. >> За да остане в редиците на наследилата я БСП, е напуснал деполитизираната структура на пожарната. >> Дълги години е пазил Тодор Живков и винаги е твърдял, че това е неговият политически кумир. >> Години след смъртта на Първия, Борисов го почете като държавен глава на паметника му в Правец и развяваше тази своя привързаност в лицето на всеки, който беше готов да го слуша. >> Като kмет обяви Симеон Сакскобургготски за най-великия политик на България, че царската партия го извади от нищото, за да го назначи за главен секретар на МВР и че само благодарение на нея той има някакви връзки и контакти в Европа и САЩ, генералско звание и пари в джоба. >> Б.Б. декларира възхищение от Доган, който не възрази и дори подпомогна кариерата на тогавашния главен секретар в МВР по време на предишния мандат. >> Сочи с пръст и намеква за корупция другаде, при положение че тъкмо неговият зам.-кмет Велизар Стоилов даде блестящ пример за нечистоплътно управленско поведение. И изгърмя след скандален запис, в който се чуваше как раздава на приятели линиите от градския транспорт за сметка на софиянци. >> Като кмет имаше многобройни скандални сделки, при които всеки път се оказваше, че подписът на кмета е фалшифициран и той не е и чувал за тях. >> Като премиер, неЪм думи..... В НИКОЕ ПРАВИТЕЛСТВО ДОСЕГА НЕ Е ИМАЛО TОЛКОВА СКАНДАЛИ

Новините

Най-четените