Наръчник за топ 6: Кой от какво се нуждае, за да се мери със Сити през следващия сезон

Битката за титлата през сезон 2017/18 е решена. Манчестър Сити е новият-стар шампион, а пет кръга преди края на първенството има смазваща преднина от 16 точки пред втория Манчестър Юнайтед.

След обрата от 0:2 до 3:2 на „Етихад“ „червените дяволи“ сами поднесоха титлата в ръцете на градския си съперник след срамната загуба с 0:1 на своя „Олд Трафорд“ от последния Уест Бромич Албиън.

Със сигурност, ще станем свидетели на много размествания през лятото. Очаква се Челси да има нов мениджър, все още не е ясна ситуацията около Арсен Венгер, а в Юнайтед се готвят за ново силно трансферно лято, след като и през този сезон Жозе Моуриньо не успя в надпреварата за първото място.

Тотнъм и Ливърпул също са сред възможните претенденти за титлата през следващия сезон, въпреки че когато говорим за шансовете им за триумф, винаги гледаме с едно наум. Но пък защо не?

През този сезон, както и през миналия, топ 6 е наистина топ 6 и няма нито една изненада в тези места. Какво обаче им трябва на останалите пет, за да могат да се мерят с недостижимия Манчестър Сити през следващата кампания.

Вижте в галерията.

Новините

Най-четените