Карла Бруни пъшка на четири езика

Подробности от пикантното минало на съпругата на френския президент отново скандализираха света. В 27-минутен видеоклип, публикуван в Youtube, Карла Бруни демонстрира езикови знания, превеждайки еротични реплики на 4 езика

Британският таблоид "Дейли Телеграф" пише, че скандалният видеоклип, който набързо бе свален от интернет, съдържа извадки от интервюта, дадени от Бруни, когато е била по-млада.

В най-любопитната част от филма съпругата на френския държавен глава рекламира книга, в която са публикувани еротични думи и реплики на седем езика.

"Имаме нужда от такива книги, тъй като пътуваме в цял свят, запознаваме се с нови хора и искаме да научим какво да им кажем, при положение че се озовем в леглото с тях", твърди младата 28-годишна бъдеща г-жа Саркози, по времето, когато е било заснето интервюто с нея.

Най-скандалната част от клипчето е моментът, в който Карла Бруни прави превъзходна демонстрация, казвайки "Възбуждаш ме много силно" на цели четири езика, както и други скандални реплики, които шокират аудиторията.

Въпреки че има и части от клипа, които хвалят интелигентността и красотата на първата дама, президентската администрация взе мерки и свали филма от интернет. В YouTube не са активни и повечето клипчета с голи фотографии на първата дама от нейното минало на модел.

Новините

Най-четените