Жертва на Уайнстийн се изправя пред съда за притежание на кокаин

Актрисата Роуз Макгауън трябваше да се изправи пред съда тази седмица по обвинение за притежание на кокаин.

Това става дни след като тя заяви пред The New Yorker, че наркотиците най-вероятно са й бил подхвърлени, за да я "злепоставят".

Макгауън е една от актрисите, които първи обвиниха продуцента Харви Уайнстийн в сексуално насилие. Обвинения, които Уайнстийн отхвърля, но от които тръгна огромен скандал, свързан със сексуалното насилие в Холивуд.

Пред списанието Макгауън разкрива, че е била толкова уплашена от филмовия магнат, че дори е наела частен детектив, който да провери дали обвиненията срещу нея са истински.

44-годишната актриса е обвинена в притежанието на кокаин. Наркотиците са открити в нейно портмоне, намерено от екипажа на самолет, с който Макгауън е летяла към Вашингтон на 20 януари т.г. Актрисата е пътувала към столицата на САЩ, за да участва в Марша на жените.

Тя твърди, че е съобщила на авиокомпанията за загубено си портмоне още при слизане от самолета. Според Макгауън, някой трябва да е взел портмонето от раницата й по време на пътуването, вероятно когато тя е посетила тоалетната в самолета.

Макгауън трябваше да застане пред съда в четвъртък, но по искане на нейния адвокат съдията се е съгласил да отложи изслушването. То ще се състои на 23 януари. Самата актриса заявява, че ще пледира невинност.

#1 dedo adji 18.11.2017 в 12:41:10

Розичка е невинна. Побеснелият от обвинението Уайнстийн е наел някого, който я е дебнал, изчакал да отиде до тоалета и под погледите на десетки други пътници извадил раницата от чекмеджето и задигнал портмонето й. След това сипал кокаина, пак вътре в самолета, и подхвърлил портмонето. Или пък, тя си е изпуснала портмонето, и някой мачо от екипажа, разярен от вълната на борба на жените срещу мачовците е свършил тая работа. Остава да убеди в това 12 съдебни заседатели. Да очакваме ли пред съда митинг на жертвите на сексуален тормоз с плакати "Свобода за Роуз Макгауън!!!" Даже да бъде осъдена, това не анулира обвиненията и срещу Уайнстийн. С малката разлика, че срещу нея има реален прах, а срещу Уайнстийн няма грам веществено доказателство. Което не попречи да бъде осъден от 12 милиона.

#2 SamVaims 18.11.2017 в 13:42:38

Дядо, много ти отива да коментираш подобен вид статии. Придържай се към тях и занапред, тук ти е силата.

#3 dedo adji 18.11.2017 в 14:38:24

Самчо, на хубав човек всичко му отива. Ти се придържай към мачкането на социализма и правенето руснаци на салам, там ти е силата, ама имаш голяма конкуренция от павето. Продължавайте благородното съревнование.

Новините

Най-четените