Мич, подай ми буя

Не може да не си спомняте Мич Бюканън от "Спасители на плажа", придружен от цяла сюрия едрогърди красавици, сред които и Памела Андерсън. Всъщност някои може и да не си спомнят бутафорния хитов сериал, все пак поколението, което умираше от смях всеки път, когато Мич хване "буя" , се състои предимно от над 30-годишни...

Вероятно именно за онези, които не си спомнят тъповатата комедия, Холивуд реши да възроди сериала под формата на пълнометражен филм.

Той ще се появи на екран през май 2017-та - тъкмо навреме за очакваното горещо лято.

Новите "спасителки"

Вместо Дейвид Хаселхоф, който на 64 години вероятно е малко над възрастовата група за активен спасител, в главната роля ще се въплъти малко по-младия ("едва" 44-годишен) Дуейн Джонсън "Скалата".

С огромното си мощно тяло и вечните червени гащи той ще продължи духа на сериала, която ще разкаже какво се случва, когато надъхани, но глуповати спасители и спасителки с опънати бански се опитат да върнат доброто в иначе безгрижния живот на калифорнийските плажове. В случая гърдите сякаш са малко по-малки от някога, но какво да се прави: мода.

Оригиналът

Ако съдим по първия трейлър на комедията, ни очакват изненади откъм нелеп диалог, специални ефекти и екшън елементи.

В ролите ще се вживеят още Зак Ефрон, Александра Дадарио, Приянка Чопра и Кели Рорбах, която влиза в ролята на Си Джей Паркър. Някога именно тази роля изстреля кариерата на Памела Андерсън право в устата на жълтите медии и така в продължение на две десетилетия.

Всъщност очаква се и самата Памела да участва в адаптацията. Заедно с Дейвид Хаселхоф между впрочем - но в кои точно сцени и колко точно ще продължат участията им все още е тайна.

Памела Андерсън в оригинала

"Спасители на плажа" проследява историята на Мич Бюканън (Скалата), който се съюзява с амбициозен новобранец (Ефрон), за да разкрият местен престъпник, заплашващ бъдещето на Залива.

Режисьор на филма е харвардския възпитаник, завършил образованието си и в Иейл - Сет Гордън.

Сценаристи са Деймиън Шанън, Марк Суифт и Бари Шварц, а създателите на култовия сериал Бю Флин, Иван Рейтман, Майкъл Бърг, Дъг Шварц и Грег Бонан са продуценти.

"Спасители на плажа" се очаква да бъде по кината на 12 май 2017 година

Новините

Най-четените