Най-мрачните и откачени фенски теории за любими филми

Филмите са универсално забавление за всякакви хора. Освен това обаче те предоставят на онези, които са по-творчески настроени, възможността да стъпят върху нечия готова идея и да създадат още истории, сюжетни линии и дори цели неразказани истории на героите от конкретния филм.

Точно така - фенското творчество е неминуема част от популярността на филми, книги, сериали, видеоигри и въобще всичко с история за разказване.

Интернет направи това възможно и в момента има стотици и дори хиляди форуми, посветени на това.

А от цялото фенско творчество, най-забавни са различните теории. Те понякога разглеждат различни възможни истории, скрити вътре в самия сюжет, а понякога отиват много отвъд това, изграждайки връзки с други филми и давайки съвсем нови тълкувания на иначе дребни факти, които нормалният зрител така и не е забелязал.

Съответно някои от тези фенски теории са доста, доста мрачни и представят съвсем различни възможни обяснения от това, което авторите на филмите представят на зрителите си.

В галерията можете да видите някои от най-откачените и най-мрачни фенски теории, които обикалят из интернет.

Някои от тях звучат налудничаво, но други те карат съвсем сериозно да се замислиш.

#1 e-mil 17.08.2018 в 10:50:21

"Доналд Дък всъщност може да страда от посттравматичен стрес от времето, когато се е бил през Втората Световна война." Не може. Доналд Дък се появява в средата на 30-те години и отива на война чак след нападението над Пърл Харбър. Докато другите теории са построени малко или много логично, то тази издъхва още в началото.

Новините

Най-четените