9, които Милан продаде твърде рано

Дори най-добрите заслужават шанс, за да докажат качествата си. Понякога обаче не го получават.

Дори в най-големите отбори се правят страхотни грешки, за които ръководители съжаляват дълго след това.

Милан може и да не е в най-бляскавото си състояние сега, но исторически „росонерите“ си остават един от най-успешните отбори на Стария континент с седем трофея в Шампионската лига.

В края на 80-те и началото на 90-те тимът от „Сан Сиро“ печели трофея три пъти в рамките на шест години. През 2003-та и 2007-а пък Карло Анчелоти вкарва шестата и седмата купа с уши във витрината на „росонерите“, губейки паметния финал след изпълнение на дузпи срещу Ливърпул в Истанбул през 2005 г.

Милан имаше велики отбори тогава, докато сега за четвърта поредна година ще остане извън евротурнирите... И една от основните причини е провалът да бъде разпознат талнтът.

Докато в предишни години изпускането на един-двама можеше да се компенсира, сега ръководителите в клуба е явно, че се провалят в този аспект.

В галерията ще ви представим 9 футболисти, които Милан продаде прекалено рано.

#1 crazyfreak 16.05.2017 в 18:44:20

Милан Е СЕДЕМКРАТЕН носител на шПионска(това не е правописна грешка) лига.През 2003 и 2007 взима 6 и 7 титла!!!Така че преди да казвате кой са продали прекалено рано вижте първо купите за да не приказвате и вие ТВЪРДЕ РАНО!!!

Новините

Най-четените