Най-добрите лаптопи на 2017 г.

Само преди няколко години всички предсрочно обявявахме смъртта на PC-тата, заради морето от таблети, заляло пазара след пробива на iPad през 2010. Въпреки че шепа от тези таблети постигнаха успех, повечето не го сториха, като вдъхновиха нов интерес към лаптопите и хибридните устройства.

Лаптопите придобиха нов смисъл и предназначение като различни категории устройства от рода на 2-в-1 хибриди и ултрабуци, проникнали масово на пазара. На свой ред дори и проблемите с живота на батерията ви да спират да си вземете новия MacBook Pro, почти невъзможно е да не откриете алтернатива, която да работи във ваша полза.

Тези, които държат на дългия живот на батерията и дизайна без вентилатори на ултрабуците например ще бъдат привлечени от HP Spectre. Обратно, любопитството на тези, които търсят преносимост без компромиси, ще бъде провокирано от Samsung Notebook 7 Spin.

И все пак по-традиционните лаптопи все така си остават сериозни играчи на пазара. Хората, които правят видеа и геймърите са по-загрижени за ефективността, която обещава Dell XPS 15, който разполага с отделна графична карта, отколкото за тънкия дизайн и комфортната преносимост - и изобщо не се надяват батерията да издържа половин ден.

Достатъчно е да кажем, че въпреки големия избор, намирането на най-добрия лаптоп за вашите нужди не е чак толкова тежка задача. За да ви помогнем в тази задача, обобщихме списък с 15 най-добри лаптопи, които можете да си купите през 2017-а.

Новините

Най-четените