Сериалите, които няма да видят нов сезон

Всяка пролет актьори, сценаристи и продуценти са на нокти, защото има шанс сериалите, които създават, да бъдат захвърлени от телевизионните мрежи в САЩ.

Това е периодът, в който телевизиите вадят големите си ножици и започват да режат - отървават се от продукциите с ниска гледаемост и пренасочват вниманието си към нови предложения с надежди за повече зрители през следващия сезон.

И тази година няколко сравнително популярни сериали ще кажат "сбогом" на феновете си след като с по-слабите си нови сезони не са успели да задържат зрители.

Сред "жертвите" на рейтинговата касапница са и чисто нови продукции, които дебютираха едва миналата есен с надежди за успех, но така и не оправдаха очакванията. Сега телевизиите бързат да се откажат от тях в търсене на следващите си хитови заглавия.

В галерията ще откриете няколко сериала, познати дори на българските зрители, които бяха прекратени и няма да видят нов сезон.

Феновете на някои от тях вече водят кампании за спасяването им, но подобни инициативи рядко се оказват успешни.

В коментарите можете да споделите с нас за кои сериали съжалявате, че са били прекратени преди историята да бъде разказана докрай.

#1 VELAR 24.05.2018 в 11:29:20

От посочените в тази статия гледам единствено Луцифер, затова не мога да коментирам до каква степен другите си заслужават ножицата... Като фен на Луцифер мога да кажа,че донякъде сериала си го заслужи, по едното време беше супер скучен,но ето, че можело и да не бъде... както ни показаха в послените няколко епизода, ще ме е яд, че няма да види нов сезон, защото тъкмо открехнаха една огромна врата, която дава възможност за поне още един hell of a season!!

#2 Бръмбар 24.05.2018 в 22:15:19

Аз съжалявам за The Expanse. Добра идея, добра игра, много интриги, въобще има хляб в този сериал. Надявах се занапред отново да се появи и героят на Томас Джейн. Дано го продължат в някоя друга телевизия. Ей така навремето, без особена причина спряха Flashforward (всъщност заради рейтинг, но сериалът си беше обещаващ), после не довършиха и SG Universe. Въобще в жанра SyFy рядко се появяват качествени продукции и е жалко, когато ги има, да няма начин да се докарат до край.

Новините

Най-четените