Неустоимите геймърки в най-голямата платформа за електронни спортове

Платформата за стрийминг Twitch, фокусирана основно върху гейминга и предаването на различни състезания по електронни спортове, става все по-популярна.

Още през 2015 г. притежаваната от Amazon платформа се похвали с над 1.5 млн. души, излъчващи съдържание, и над 100 млн. посетители на месец. Оттогава растежът й продължава и в момента тя е водещата световна платформа за стрийминг на живо.

Twitch вече не е толкова нишова и потребителите излъчват клипове, свързани не само с гейминг, но и с рисуване, музика, готвене и всякакви творчески дейности.

Видеоигрите обаче си остават основният фокус и макар те все още да се смятат за предимно мъжка дейност, всъщност в Twitch е пълно и с жени геймърки - някои са професионални състезателки в електронните спортове, а други са сред популярните стриймъри в сайта.

Доста от дамите в Twitch са изключително атрактивни и с лекота оборват остарелите стереотипи относно хората, занимаващи се с игри. Най-красивите измежду популярните стриймърки изглеждат като манекенки и една част наистина са такива.

Те печелят доста добре в Twitch, защото платоформата позволява различни форми на плащания и дарения от страна на потребителите към създателите на съдържание. А стриймърките няма как да пропуснат да използват добрия си външен вид, за да привлекат още последователи - все пак конкуренцията е убийствена.

В галерията може да видите кои са неустоимите геймърки в Twitch и кои игри играят за удоволствие на своите зрители.

#1 Aleksandrov 04.11.2018 в 13:18:31

Общо взето повечето са както стана популярно да се казва - twitch thots.

Новините

Най-четените