Секси и известни: Най-красивите половинки на звездите от българския спорт

От край време успешните спортисти вървят ръка за ръка с красивите и известните жени. И у нас не е по-различно.

Последната подобна двойка в България се роди наскоро – един от най-обичаните волейболисти Теодор Салпаров и актрисата Ралица Паскалева.

Двамата са заедно от около половин година. Запознават се покрай общи приятели.

На прибиране от Световната лига в Аржентина тази година Теди се обажда на Ралица да го чака на летището. От страх да не излезе новина актрисата паркира „на Терминал 1“, по думите на Теди, а отборът ни каца на Терминал 2 и той е принуден да върви едно известно разстояние с целия си багаж, за да стигне до нея и до колата си.

Интересното е, че двамата не знаят почти нищо за професионалните изяви на другия, преди да се запознаят. Просто се харесват като хора. И затова смятат, че връзката им, въпреки все още млада, е толкова силна.

„Засега тя прави повече компромиси“, уверено признава Теди, който тайничко се надява да се пробва и в актьорската професия, след като приключи с волейбола.

Колкото и да са сладки заедно, Салпаров и Ралица Паскалева са само последната звездна двойка в българския спортен живот. Където (все още) имаме доста таланти и красиви жени до тях.

Вижте повече в галерията.

Новините

Най-четените