Милен Радуканов остава начело на ЦСКА

ЦСКА няма да има нов треньор поне до Нова година стана ясно днес на специална среща между собствениците на „червените" Димитър Борисов и Иво Иванов и настоящия наставник Милен Радуканов. Както е известно, именно той води „армейците" в последните два мача от първенството, в които те записаха две победи.

Първоначалната уговорка с него бе да бъде начело на състава до съботния мач с Берое. Днес обаче ръководството взе решение да не прави промени и даде пълен картбланш на Радуканов за оставащите до Нова година три мача от А група, три двубоя от Лига Европа и двете срещи в турнира за Купата на България. Едва след приключване на официалните мачове в средата на декември, ще се мисли, дали е нужен нов треньор или ще бъде даден шанс на Милен Радуканов за по-дълго време.

„Наистина се видях със собствениците. Не са ми поставили никакви условия за задължителни победи и резултати. Аз държа да се представим добре и ЦСКА да вземе възможно най-много точки на двата фронта, както и да побеждава в турнира за Купата на България. В момента мисля само за предстоящите мачове на ЦСКА", каза Радуканов пред gong.bg.

Той уточни, че не му е фикс идея да остане старши треньор на ЦСКА. „Тези решения се взимат от ръководството. Ако през зимната пауза дойде добър специалист, аз нямам против да работя с него и да се уча от него. В момента се надявам да успея да помогна на ЦСКА", каза Радуканов.

Новините

Най-четените