Здравейте,
Тази рецепта изисква повече време, защото най-напред се приготвя пастата.
Ако обаче искате да си спестите това усилие - или просто не разполагате с необходимите уреди, може и да си я купите.
Начин на приготвяне
Смесете царевичното нишесте с 2 с.л. вода, разбъркайте добре и добавете соевия сос и меда.
Отново разбъркайте добре и оставете настрана.
Загрейте зехтина в дълбок тиган и запържете нарязаното на тънки ленти телешко за 2-3 минути.
Трябва да покафенее от всички страни.
Добавете джинджифила, чесъна, чушката, граха и фасула. Пържете още 2-3 минути.
Намалете котлона и налейте сместа със соевия сос.
Бъркайте непрекъснато, докато сосът се сгъсти.
Сварете пастата за около 4 минути в подсолена вода и отцедете добре.
Овкусете със зехтин и черен пипер.
Добър апетит.