Този сайт използва „бисквитки“ (cookies). Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате с използването на „бисквитки“. Повече информация тук.

Разбрах

Хляб с шунка и сирене чедър

Хляб с шунка и сирене чедър Снимка: Стоян Георгиев
Хляб с шунка и сирене чедър Снимка: Стоян Георгиев
Хляб с шунка и сирене чедър Снимка: Стоян Георгиев
Хляб с шунка и сирене чедър Снимка: Стоян Георгиев

Здравейте,

днешното предложение е един много приятен хляб с шунка и сирене чедър.

Подходящ е за закуска, за обяд или за вечеря.

Прави се много лесно и бързо, а е много вкусен.

Начин на приготвяне:

В купа смесете брашното, солта и содата.

Добавете настъргания чедър.

Сгънете на руло резените шунка и ги нарежете на ленти с остра ножица.

Добавете нарязания на ситно див лук и подправките. Разбъркайте леко и добавете водата.

Извадете тестото върху плота, поръсете с брашно и оформете хубава топка.

Поставете топката в тава, направете 3 разреза с нож върху него и поръсете съвсем малко чедър.

Изпечете хляба в предварително загрята фурна на 200 градуса за 35-40 минути.

Добър апетит.

 

Задоволи любопитството си по най-удобния начин - абонирай се за седмичния ни бюлетин с най-интересените статии.
 

Най-четените