Пиле с чесън и кориандър

Здравейте,

Хайде да сготвите с нас тази чудесна рецепта.

Загрейте олиото в подходящ съд и запържете пилешкото месо за около 10 минути, докато побелее и леко се зачерви.

Добавете нарязания на филийки чесън и гответе около минута, две, като бъркате често, за да не загори.

Посолете леко и подправете с малко черен пипер.

Сложете част от кориандъра, налейте соевия и рибен сос и бульона .

Оставете да заври, намалете котлона и варете около 10-15 минути.

Поръсете с царевичното нишесте, разбъркайте и добавете останалия кориандър.

Оставете още 4-5 минути на котлона.

Поднесете с бял ориз и поръсете със сусам.

Добър апетит.

Новините

Най-четените