INFINITI задава нов стандарт със спортното купе Q60

INFINITI ще лансира изцяло новите си услуги INFINITI InTouch с новото спортно купе Q60, което предстои да бъде пуснато в продажба на европейските пазари скоро.

Новите информационно-развлекателни функции значително ще засилят комфорта и безопасността, които са двата стожера на добрия автомобил.

Благодарение на по-бърза процесорна мощност, INFINITI InTouch вече може да управлява над 250 програмируеми настройки за двигателя, окачването и кормилното управление (достъпни чрез Селектора за режим на шофиране), позиция на седалката, аудиосистема и навигация, както и отопление и вентилация. Предпочитаните настройки за трима водачи могат да се запаметят в интелигентния ключ на INFINITI.

Собствениците на Q60 ще имат дистанционен достъп до определени функции на автомобила чрез приложението INFINITI InTouch Services, което си взаимодейства директно с автомобила.

Водачите могат лесно да активират INFINITI InTouch Services и да го използват през Q60, смартфон или персонален компютър.

Глезотиите, които се предлагат с INFINITI InTouch Services, включват:

- Call INFINITI Assistance: Повикване от автомобила на пътна помощ в случай на повреда само с едно натискане на бутон.

- Maintenance alert notification: Напомнящо съобщение за предстояща планирана поддръжка.

- My Car Finder: Позволява ви да проверите последното налично местонахождение на вашия INFINITI на вашия смартфон или компютър.

- Remote horn and remote lights: Позволява ви да включите клаксона или светлините дистанционно с помощта на приложението INFINITI InTouch Services, за да локализирате автомобила при необходимост.

- Vehicle Health Report: Предлага месечен преглед на статуса на автомобила по отношение на ABS, въздушни възглавници, спирачки, двигател, налягане на маслото и налягане в гумите.

- Malfunction notification: Изпраща съобщение чрез приложението INFINITI InTouch Services, когато в автомобила е задействан предупредителен светлинен индикатор.

- INFINITI InTouch Tracking: След потенциална кражба, за инцидента се съобщава чрез автоматично предупреждение или директно от клиента до доставчика на услуги, който след това си взаимодейства с полицията и проследява местонахождението на автомобила.

Доставките на новото спортно купе Q60 до клиентите ще започнат на определени пазари през октомври 2016 г.

Новините

Най-четените