Еваларка на PR с бременната скарида

Дълго се колебахме дали можем да спестим този умопомрачителен пиар на ГЕРБ, в който главни действащи лица са кандидат-депутатите на ГЕРБ Лиляна Павлова, Иван Портних и детето-рибар Жорко, както и анонимна бременна скарида, амнистирана в края на акцията. Накрая решихме, че е редно човек да се повесели в края на работния ден.

Едно към едно:

Малкият рибар Жорко умело напътстваше Лиляна Павлова и Иван Портних в лова на скариди с кепче, а те се оказаха добри ученици.

Първи урок по улов на скариди преподаде малчуганът Жорко на кандидатите за народни представители от Варна Лиляна Павлова и Иван Портних в гр. Бяла вчера.

На рибарския кей Жорко показа завидни умения в улова на морския деликатес. "Скариди се ловят при скалите и с кепче", напътстваше младият рибар.

Още с първия замах Павлова и Портних увенчаха усилията си с успех. Те уловиха скарида, която по мнението на рибарите беше бременна. След кратък диспут между двамата благородството надделя и върнаха морския дар обратно в морето.

Според рибарите да хванеш бременна скарида било на късмет.

#1 паяка 24.04.2013 в 17:50:25

"Според рибарите да хванеш бременна скарида било на късмет." Еми то викат, че на късмет било и да те нацвъка пиле или да настъпиш кучешко лайно. Даже вероятността е по-голема да ти се случи.

#3 bodko 24.04.2013 в 22:07:32

ужас,простотия до шия,която не е от трушия.

#4 Recycler 24.04.2013 в 22:42:29

След като са я повърнали у гьола, скаридата не е ли викала : "Гласувайте с булютина нумеръ 15!"

#6 Кака Мара 24.04.2013 в 23:31:09

Как се познава " бременна" скарида?Да не е представила бележка от личния си гинеколог? Дали поне си е носела положителния тест за бременност?

#9 lele male 25.04.2013 в 11:39:04

мммддаааааа... След година, две ще има ПР на политици, правещи се на пчелици и опрашващи селскостопанската продукция... Бай дъ уей, риболова не е ли забранен в момента, защото си е баш размножителният период и шанса да извадиш нещо бременно е 90 %?

#10 Кака Мара 25.04.2013 в 19:56:30

Абе , хора,какви са тия бременни риби и скариди? Бременно може да бъде само плацентно животно( в т.ч човик).Рибите, предполагам и скаридите, хвърлят хайвер...Виж, за живородните риби , не съм се питала какъв е терминът Добре , че поне не ни осведомиха скаридата едно скаридче ли е чакала , или близначета? А кога и е термина?

Новините

Най-четените