Супержената Гал Гадот - тя не желае да бъде "Мис Вселена"

На екрана тя е силна, може да се бие, да се дуелира с меч, да извършва невероятни каскади, да кара мотор... Всъщност в реалния живот Гал Гадот не се различава особено от екранния си образ. Все пак е бивш инструктор по борба и запален моторист.

Гадот не е типичната холивудска красавица - нея я харесват дори феминистките.

С ролята си на Даяна в "Жената чудо" актрисата стана любимка не само на мъжете, но и на жените - за първи път от 10 години жена играе супергероя, който спасява света. Тя се различава от повечето си колежки още с куп неща.

Името й го няма в шумните холивудски скандали с дрога и алкохол. Има две деца и щастливо семейство, а не дълга поредица от връзки, старателно отразени в таблоидите. Нещо повече, съпругът й не е някой мускулест мачо, но за сметка на това двамата непрекъснато показват, че се обичат искрено.

Гал се стреми да не влиза в клишетата на шоубизнеса и го прави повече от успешно. Не губи позитивизма си, не се натрапва с всички сили, подбира внимателно публичните си прояви. Все пак говорим за жена, отказала възможността да стане "Мис Вселена".

В галерията ще видите 10 факта за Гал Гадот, които дори може да не знаете, а ако знаете - с удоволствие ще си припомните.

#1 Alexandra Velkova.1340492939335456 21.03.2018 в 13:22:32

"Гадот не е типичната холивудска красавица - нея я харесват дори феминистките." Е това вече си е откровена простотия!

#2 maznislav 21.03.2018 в 14:54:29

Много ме забавляват как като си харесат някой и почнат да ни го тикат отде им падне. Марвел правилно усетиха че могат да захлебят от последната вълна феминизъм и си я промотират доста успешно.

#3 Дракон с кисело зеле 21.03.2018 в 17:39:59

Игати тъпотията. Мъжът на Гал Гадот може да не е "някой мускулест мачо", но можехте, все пак, да споменете, че става дума за десет години по-възрастен от нея богат бизнесмен, продал хотел на Роман Абрамович. И Гал Гадот не е била инструктор по борба, ОМГ. Преподавала е калистеника по време на престоя си в казармата, което може и да не е за подценяване, обаче като й види човек бойните сцени, веднага става ясно колко добро бойно обучение е получила... (Не е добро.)

#4 boris 22.03.2018 в 13:05:51

"Мис Вселена" е нагласен шуробаджанашки конкурс. От колко години съществува, а винаги наградата я печели жена от Земята.

#5 deaf 22.03.2018 в 13:42:25

С какво титлата "Мис Вселена" може да попречи на актьорският талант?! С нищо! Една от най-поразяващите и с красота чиста като планински извор американска актриса е Прийанка Чопра! Която е била "Мис Свят",(!),и "Мис Индия".

Новините

Най-четените