Да не предозираме с кафе

"Трябва да внимаваме да не предозираме кафетата, за да не развалим сърцето".

Така заместник-председателят на БСП Янаки Стоилов коментира думите на лидера на ДПС Лютви Местан. А те бяха:

"Сега е време за кафе. Ние можем да пием кафето си и сами, но ако имаме предвид кафето като медиатор, като символ на диалога, струва ми се, че то е необходимо. Трябва да се преодолее дефицитът, отсъствието на ефективен политически диалог. Аз бих призовал всички да пият кафе".

"Аз не мога да предозирам кафето, пил съм една глътка в Кърджали. Не мога да го предозирам, защото кафеварката ми е при Мишо Миков. Ако са ми пили от кафеварката и са го предозирали, това е друго", включи се в кофеиновите парламентарни метафори и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който продължава да си иска кафеварката, останала заключена в една от стаите на ГЕРБ в парламента, която председателят на Народното събрание Михаил Миков отне на партията.

#1 Зелен Бетон 06.06.2014 в 04:05:30

„Да не предозираме кафетата, за да не развалим сърцето.“ (Янаки Стоилов) „А сърцето е винаги вляво.“ (Стефан Данаилов) Всъщност прав е правоверният социалист Янаки: многото кафета току-виж развалили лявото. Особено като се има предвид, че „сега е време за кафе“ твърди не друг, а точно коалиционният им партньор – който до голяма степен държи ключа за бъдещата политическа съдба на БСП. Това е положението, Минке. Късмет има БСП, че и двата политически субекта са създадени навремето от едни и същи хора. Иначе трамваят досега да е дерайлирал.

Новините

Най-четените