Цветанов агитира като хайдутин в Смолян

Въпреки че Хелоуин е утре, маскарадът започна на всички нива още от уикенда. Докато на Орлов мост течеше митинг-концерта на Слави Трифонов, в Смолян се проведе друг концерт-митинг на кандидат президентската двойка на ГЕРБ.

Преоблечен в костюм на хайдутин, запасал пистолет и нож в пояса, председателят на предизборния щаб Цветан Цветанов припомни на местните жители: „Ако правителството на Бойко Борисов запази стабилността си, програмата за саниране ще бъде продължена, защото държавата всяка година ще отпуска по 1 милиард лева. След 20 години, Смолян вече има напълно обновен плувен басейн, благодарение на ангажимента, който пое премиерът Бойко Борисов и отпуснатите от правителството пари."

От снимките става ясно, че в проявата е участвал и певецът Веселин Маринов, както и състав за фолклорна музика и момичета, облечени в цветовете на националния трибагреник. Снимките предизвикаха фурор в социалните мрежи, според коментарите момичетата представляват дъщерите на майка България".

 

#1 Шамито 30.10.2016 в 13:58:22

Хайдутинът е грабил от подтисници и раздавал на нямащите.Имате ли такова впечатление от Цв.Цв?Ако имате идете на психиатър навреме.Образец на тъпота за пиарите на ГЕРБ които гледат да не задминат Бат Бойко сакън да не го засегнат.

#2 sim4o 30.10.2016 в 21:16:25

Показателно! Българите пеят бунтовни песни насред София, на 3 март се стълпиха със знамена на Шипка, най-накрая набиха хелзинкарите до "Радисън", вече не е срамно да си горд с традициите ни и политиците вече не печелят ако твърдят че са били "преборили българския национализъм".. Ами хубаво е това, че се случва .. малоумните соросоиди-интернационалисти остават все по-малко и по-малко .. Дано!

Новините

Най-четените