Най-големите разочарования в гейминга през 2018-а

Както обикновено, и тази година на гейминг индустрията имаше своите върхове: видяхме някои страхотни игри, виртуалната реалност продължи да се развива, а намеците за следващото поколение конзоли направиха перспективите за близкото бъдеще още по-вълнуващи.

Но 2018-а имаше и своите падения.

От разочароващи заглавия до скандални моменти, тя донесе и негативни емоции на запалените геймъри. Кой би повярвал например, че един гигант като Sony няма да успее да се възползва от възродените ретро страсти по най-добрия начин, или че PUBG ще изпрати годината в доста по-незавидно състояние от това, в което я посрещна?

Нека заедно си припомним някои от големите провали в гейминга тази година и да си пожелаем догодина те да са по-малко за сметка на новите и интересни игри, които ще ни радват.

#1 Spider 30.12.2018 в 19:30:29

Алчна история. Микротранзакции, ръшване на дадено заглавие към пазара колкото се може по-бързо, мобилни бози, VR изгъзици. И няма изгледи да се промени, освен ако геймърите не спрат да си дават парите за глупости. Как беше - vote with your money. Адмирации към автора все пак, отново на обичайното високо ниво.

Новините

Най-четените