Хоуп Бийл и безплатната реклама в Instagram

Ако си мислите, че за само три-четири години може да промените живота си, имате право. Това ще ви каже и фитнес моделът Хоуп Бийл. През 2012-а, Бийл е обикновено момиче, което обича да се тъпче с junk food, но казва „стига“.

С помощта на родителите и приятеля си, Хоуп започва да се храни здравословно и да тренира всеки ден. Влиза в перфектна форма. Здравословното хранене вече не е под формата на диета, а се превръща в начин на живот. Появява се на кориците на много мъжки и фитнес списания.

„Приятелят ми Джъстин Мартин ме подкрепяше много, караше ме да изляза от комфортната си зона и ме накара да открия истинското си аз. Семейството ми ме подкрепя, а майка ми е най-големият ми фен“, споделя Бийл.

26-годишната красавица е родена в Адисън, Тексас и е сред новите сензации в Instagram. Бийл има почти 250 000 последователи в социалната мрежа, която използва не само за да показва перфектното си тяло, но и да популяризира здравословния начин на живот.

„Бъди честен със себе си. Не казвай на хората, че трябва да се хранят здравословно, а междувременно да ядеш и да пиеш по партита всяка вечер. Ако искаш да промотираш здравословния начин на живот, трябва и да го живееш“.

Бийл признава, че много обича да си похапва от „мръсните неща“, но когато се подготвя за фотосесия или ревю по бански костюми, яде 100% здравословно.

Разбира се, взима и хранителни добавки, за да може тренировките и диетата й да имат по-голям ефект, но се е фокусирала върху добавките, а не върху т.нар. „химия“.

Има профили във всички големи социални мрежи, но предпочита Instagram. „Това е безплатна реклама, а и можеш да се свързваш с хора от целия свят (общо взето, всички социални мрежи го предлагат – бел.ред.). Не знам какво бих правил без него“.

#1 Дракон с кисело зеле 14.01.2016 в 13:11:32

Поредната силиконеста Инстаграм-проститутка бива рекламирана на страниците на уебкафето... Докога така?

Новините

Най-четените