Реал с нова атака за Гарет Бейл

Шефовете на Реал са готови да стартират нова атака за привличането на звездата на Тотнъм Гарет Бейл. Уелсецът води тежки преговори, за да преподпише с лондонския клуб, но финансовите му изисквания са твърде високи. Той иска 200 000 лири на седмица заплата, а по настоящия си договор получава 110 000.

Според източници от Мадрид, офертата на Белия балет ще е изключително интересна и определено ще заинтригува Андре Вияш Боаш и президента на Тотнъм Даниел Леви.

Става въпрос за следното: 50 милиона евро, което вече се смята за задължително условие, за да започнат преговорите за Бейл и един футболист като част от сделката. Предполага се, че Реал ще предложи на Тотнъм да си избере един от следните четирима: Пепе, Гонсало Игуаин, Анхел ди Мария и Марсело.

Изборът е повече от примамлив, като в щаба на Тотнъм смятат, че Игуаин е най-доброто решение, тъй като тимът има сериозна нужда от подсилване на атаката.

От друга страна, Вияш-Боаш не иска да се разделя с Бейл: уелсецът вкара 20 гола през сезона и беше най-постоянният играч на Тотнъм. Но Реал може да му предложи шанс за титлата в Испания плюс участие в Шампионската лига. А Тотнъм отново остана извън най-големия европейски турнир.

Новините

Най-четените