Нова загуба за Фулъм, голеада на "Емиратс"

Димитър Бербатов игра цял мач при домакинската загуба на Фулъм с 1:2 от Суонзи. Попадение на българина бе отменено в края на двубоя, тъй като беше в положение на засада.

Уелският тим поведе в резултата в 19-ата минута на двубоя на "Крейвън Котидж" с попадение на Дани Греъм. Гостите се възползваха от груба грешка на вратаря на лондончани Дейвид Стокдейл, който изби пред себе си наглед безобиден удар към своята врата и при добавката Греъм откри резултата.

В 52-ата минута гостите удвоиха аванса си чрез Джонатан Де Гузман, който се възползва от нова грешка на Стокдейл.

Костариканецът Брайън Руис върна един гол за Фулъм с попадение в 59-ата минута. Той се разписа отблизо, след като Димитър Бербатов стреля в горната греда, а след това нова негова добавка бе отразена от вратаря на гостите Герхард Тремел. Топката попадна в Руис, който от 2-3 метра я прати в опразнената мрежа.

Загубата е трета в последните четири мача за тима на "коитджърс", който е спечелил само една от последните възможни 12 точки. С актив от 21, Фулъм се намира на 14-а позиция в класирането, но вече е само на четири точки от зоната на изпадащите отбори.

Най-зрелищно беше в северен Лондон, където Арсенал разгроми гостуващия Нюкасъл със 7:3.

Тио Уолкот бе героят на вечерта, след като реализира хеттрик, а две попадения отбеляза Оливие Жиру. По веднъж се разписаха Алекс Окслейд-Чембърлейн и Лукаш Подолоски.

Лидерите Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити взеха своите двубои съответно с 2:0 над Уест Бромич на „Олд Трафърд” и 4:3 при гостуването на „гражданите” на Норич. Така разликата се запази и „червените дяволи” водят със 7 точки пред градския си съперник.

Новините

Най-четените