20-те най-велики топ-модела на Европа

Стига вече с тези красавици, идващи от САЩ: актриси, модели, Instagram-звезди и всякакви псевдо-величия от рода на Ким Кардашиян!

Какво стана с добрите стари топ-модели, които бяха предимно от Европа?

Ами много просто: те все още са тук.

На вашето внимание - великите красавици, които прославят Стария континент: рускини, албанки, унгарки, португалки и още много!

Някои от тях познавате до болка добре, а на други имената чувате за първи път. Но именно те са най-търсените лица на Versace, Dolce & Gabbana, Chanel, Prada и други за 2015-та.

Да, познахте - те са модните икони, а не Джиджи Хадид!

Vogue, Elle, Glamour и Harper's Bazaar предпочитат да заложат на тези европейски лица, когато показват висша мода и луксозни артикули. Освен, че изглеждат секси, тези дами (някои от които, като Клаудия Шифър, например, съвсем не са млади, но все още са в играта) сериозно са се отдали на благотворителност, на актьорство или развиват музикални кариери, отделно от подиума.

Вижте в галерията европейските лица на модния подум, които командват парада във висшата мода.

#1 Mr Norris 29.12.2015 в 00:23:22

От 20 снимки видях 10 крокодила. За Адриана Лима, чували ли сте?

#3 Scrofasemilanuta 29.12.2015 в 08:20:02

И с какво Джиджи Хадид е по-незаслужила от тези лица? Това, че е дъщеря на мулти милионер и риалити звезда, а не е от холандско село от Фрийзланд или от руските губернии, ли я прави така недостойна? И, въобще, от кой смотан клюкарски сайт сте взели тоя безумен списък?

#5 1Sion1 29.12.2015 в 20:25:50

4-5 наистина качествени лица, повечето към залеза на кариерата си.Останалите-модели на Ла Коста.От кой идиотски сайт я взехте тази класация?!

Новините

Най-четените