Тръпката в Elmaz: Come to cum

Сексуалната революция в България е тук и сега. www.Elmaz.com. Сигурно защото пропуснахме хипитата и комуните. Или защото за секса в тая страна никога не се е говорило открито и по-нормален начин - от семействата до медиите. Виж, за политика може...

Come to cum. Така може да се озаглави четиридневният ми престой в Elmaz - без консумация. Отказах се от тантра масажи, от които първия безплатен, запознанства с мъже - „доверчиви, със сърце за приятели" (а място за жени дали има) и/или желаещи да покажат една част от тялото си в план като за „Пентхаус", женски формат. Преобладаващата част -  значително по-млади от мен.

Каква страст към мамчета. Секс (със зряла жена) и покрай това - квото изпадне, пиене, вечеря, сумичка или нещо такова. Ко искаме ний: Актиин живот, както казва Мая Новоселска  в един от скечовете в „Улицата".

zdr neangajira6ta sex vrazka kakvo 6te kaje6?

Така де - в крайна сметка на компютъра отсреща предполагат, че на тая възраст какво може да ми се иска. В профила си съм казала истината за: възрастта, килограмите и ръста си, семейния статус и броя деца. Разведена бяла жена на повече от 40. Лъжа за: името, професията и доходите си. Това последното е супер тъпо - като изискване да отбележиш сума... Снимка не слагам. На тая възраст само съм за снимки.

Тутакси налитат първите. Офертите са сексуални и започват най-младите. Всичките са все „готин пич, който обича секса във всичките му варианти". Искаш ли да се запознаем? Напиши ми телефона си, дай ми скайпа си, айде на някоe kopon4e...

След отказ, следва: „Mnogo ti zdrave togava!" или „Що се дърпаш, може да се харесаме - и да правим много секс и френска любов още сега!!!" Или:Zastooooooooooooooooo???"

Шльокавицата е пълна. Неграмотността също. Ама един здрав коректор им трябва на всички. И докато си го мисля, получавам:  iska6 li da se zapoznaem ako obi4a6 sexsa 6e ti pratq snimka intimna da mi go vidi6 kakav golqm i tvard.

Определено не искам. Защо... Ами just because...

Някой трябва да наложи само писането на кирилица в българските мрежи. Ами, ами - явно мисля като даскалица от килийно училище.

Правя си разходка из профили със снимки. Аха, ще пиша на този, на първо четене е нормален. Обаче поглеждам по-надолу и виждам, че съм дисквалифицирана от таблицата „Подхождате ли си?": с един килограм съм над изискваното от него тегло на Жената, която чака. Иначе е отбелязал, че външността няма никакво значение. А в графата доходи е вписал изискването жената да получава над 500 лева. Колкото е неговият - или поне, който е обявил.

Това ме хвърля в размисъл, защото търси...приятелство.

Хората без снимки - или ми пратете, или не ми пишете, съветва един от мъжовете. И в неговия профил пише, че външността е маловажна. И интелектът също.  И не му пука пие ли, пуши ли жената, дай там някоя, кват ще да е.

Скитайки из профилите фиксирам един супер приятен мъж - на първо четене, до второ няма и да стигна. Направо фърст и пълно съвпадение в изискванията - това даже на есемес за съвместимост няма да ми нагласят така. Обаче като прочетох за цвета на косата... Тотално разминаване, аз съм със 775 на Pallete - да бях послушала фризьорката.

Предлагат ми дискретна, приятна и неангажираща интимна връзка, no ne sex za edin put. А „Искам да правя секс с ~10 год. по-възрастна от мен запазена и поддържана дама. Държа на дискретността" просто ме събаря в леглото възнак.

След четиридневен престой - между един и два часа дневно, няма повече време, си правя  класификация на мъжете тук: едни, които търсят само секс, други, които търсят секс и... ами какво и както дойде, и трети, които са тук, само за да се правят на значими - в собствените си очи.

Случайно попаднали не ги броя. Пък и в крайна сметка каква работа има един истински мъж в социална мрежа по няколко часа на ден?!

Първите ми харесват най-много - защото са откровени. С тях се разбираш бързо, лесно и с кратки изречения - подлог и сказуемо.

„Умниците" са досадни, заядливи неудачници - по правило самотници. Попадали ли сте на тях? Те ви поправят, ако сте сбъркали нещо, написали са едни дълги представяния в профила си, харесват китайската философия и японската култура, и Платон са чели, и даже пишат умни латински мъдрости. Вземете си речник и дръжте някоя енциклопедия под ръка, като комуникирате с тях. А най-добре бягайте далеч от такива! Подразбира се, че не ги бива в секса. Иначе ще хабят ли толкова енергия да драскат умни неща по такива сайтове? Имаше нещо за трансформацията на либидото...

По-добре sex za edin pat - щото може и да не искаш да го видиш за втория. А той ще се хвали коя поред мадама е изтрескал... И, баце...

Откривам обаче, че има дисквалификация по професии - много мъже с образование „средно-специално", както са вписали, търсят жени, работещи в, цитирам: Информационни технологии, Маркетинг/Реклама/Връзки с обществеността, Финанси/Банки, Здравеопазване, Култура / Изкуство, Наука / Образование / Обучение.

Дали не са обърнали социалната мрежа на ейчарска фирма? Едва ли.

Подлъгвам се по един, дето желае само да си говорим и питам: Какви книги обичаш да четеш? Така де, банално и тъпо, но все отнякъде трябва да почнем. И клавиатурата отсреща ми връща: ???? Za kvi knijki pita6? Онакива.

Е, аз излазям. Крайно време е да тръгна на срещи.  Последен поглед: я, ново съобщение. При това супер приятно и смислено. Харесва ми изречението „Важното е да се опита". И даже мъжът, ако е истински, си изглежда съвсем окей, и сини очи си има. Дали да му пиша, да поостана още малко, може пък... Delete.

#1 rado84 17.07.2010 в 22:59:10

Ти си намерила къде да се набуташ - в най-големия хомо сайт в България. Там виреят само педер... ъъ, гейове, травестити и лесбийки. Да не споменавам и че 90% от тях са изпуснати от лудницата.

#2 leo99 18.07.2010 в 01:03:07

ММ, разбирам недоволството Ви от това, което сте видели, но все пак това е сайт за забавление, затова - Не се връзвайте на простотии !А това което сте написали наистина е много хубаво /и вярно/ -смях се до припадък !!

#3 GohoBG 18.07.2010 в 12:36:27

Чудесен материал! И в женските очи сигурно и истинен, ...амма има 1 лаф, че 'каквото повикало, такова се обадило'. Нямам намерение да пиша анлиз или контра-материал, там както и в реалността има свободен избор... и никой никого насила за нищо не принуждава, предложения и интереси всякакви и шарени, всеки си подбира групата... И това дето си го мислите, че секса е разменна монета с висока стойност е абсолютна заблуда - справка за цените на професионалните(не аматьорски) услуги. Старо куче в еламаза

#5 Една от многото 18.07.2010 в 17:49:12

Чудесен коментар ! Само четири дни престой ! Колкото до предложението но Господина, да си сменим половете в профилите. Приемам. Но да го направим заедно, без емоции и да обсъдим резултата. Събрала съм материал от разговори за цяла книга.

#7 Профилът е закрит 20.07.2010 в 20:01:06

Ох, ето го женския Гюнтер Валраф... 4 дни полудегизирана в сайт за запознанство. За какво? Да установим, че младежта е неграмотна?! Че трябва ли да влезеш в такъв сайт, за да го осъзнаеш?! Съмнителното "журналистическо" полуразследване е започнало с явна предубеденост, че точно така ще стане, ама я да пробвам за всеки случай. Ах, колко ни е остро перото и как ще ги осмеем, неграмотните и комплексираните- а аз съм реалистично иронична към себе си и не се взимам насеризно- така статията ми е достоверна, чак мамата си трака... Лелята няма какво да я убеждавам- сайта е огледало на реалността извън глобалната мрежа. Вероятността да срещнеш дебили е по голяма от това да срещнеш културни, уравновесени и забавни хора, които да са на твоята честотна интелектуална вълна. Което разбира се, не означава, че такива няма... има. Но пък така няма да стане материалана лелята

#8 r_p_mc 20.07.2010 в 20:46:58

апфф, последният коментар ми заприлича на написан от визираните "умниците" в статията...хехеххе, как си личат отдалече

#9 Профилът е закрит 21.07.2010 в 16:34:21

Споко, не се коркай... свободно си да мислиш каквото щеш. Едва ли ще седна да давам обяснение на нещо което приема подобна статия за реалност и идентифицира по нея хората... прилича на отказ от собствено мнение ...

#10 Александър Тодоров 21.07.2010 в 17:37:03

Уважаеми дами и господа - автори на статиите в сайта, Статиите са добри и отразяват фактите от действителността напълно вярно. Само че са половинчати - показват проблема, ала спират до там и не посочват причината. Не обелвате и думица за пътя за излизане от мерзостта. Каква полза, ако лекарят ви каже какви са ви симптомите, а не ви обясни причината? Или ви каже от какво боледувате, но не ви предпише лекарство? И тъй причината и за разврата и за безпътицата и за хаоса в обществото е само една - Богоотстъплението. Хората забравихме за Бога. Поставихме човека на негово място - творението вместо Твореца. И разбира се, че бързо се напълва с "плажни кифли" както се изразявате, с блудни умове в Елмаз, отчяни, изнервени, объркани, гневни люде. Който не пие Христовата вода и не поема Христовата истина, а с горделивия си плътски ум си мисли, че може сам да постигне спасението, извън Бога или дори въпреки Бога, той разбира се, че ще падне в лапите на греха - няма значение дали ще е разврат или празнодумство или сребролюбие или превъзнасяне или сквернословие или гняв. Защото когато станем слуги на дявола, няма никакво значение по кой път сме стигнали до него, няма значение дали сме обесени или сме удавени - все сме в тъмнината, все сме обърнали гръб на Господа и Неговия закон. При това забележете, че самоопредлението е въпрос на личен избор - Бог ни е дал свободна воля и всеки сам си решава дали ще е честен или лицемерен, дали ще служи само на плътта или ще мисли и за духа, дали ще е развратник или ще се въздържа от блудството и ще пази душата си чиста, дали ще прощава на хората (както ни е заръчал Христос) или ще бъде отмъстителен, дали ще Богохулства (и то без да познава Божието слово) или ще бъде изпълнител на Божия закон, дали ще се поддаде на ересите и суеверията или ще си стои в лоното на Светото Православие. Не мислете дами и господа, че само семейството (дето е на изчезване) или само Църквата (в която комунистите внедриха немалко недостойни хора, които петнят Бога) носи отговорност за духовното образование на народа - части на Църквата сме всички ние, всички православни християни, които не са продали Христос за паница западна леща. Затова всички ние, и особено журналистите, ако виждаме сквернотата на обществото, но се примиряваме с нея, ако само я констатираме, но нехаем за лечението й, ако сочим с пръст, но сами нищо не правим, тогава ставаме съучастници в Богоотстъплението. Нима не е по-добре да се поучим на дело от вярата и писменото творчество на нашите духовни водачи - Св. Св. Кирил и Методий, Св. Климент Охридски, Св. Патриарх Евтимий, Теодосий Търновски и Паисий Хилендарски или пък да разгърнем Завета, написан и оставен ни от Св. Иоан Рилски? Нещичко от тяхната мъдрост, която е всъщност Божията мъдрост, да предадем на днешното поколение. Защото днешното поколение е паднало в греха и нехае за собственото си спасение именно поради невежество. И за невежеството носим отговорност всички, които хабим мастило за оригиналничене и философстване - плод на плътското ни мъдруване, вместо просто да обърнем поглед към Христовата духовна храна. Защо да търсим заместители вместо да поемем оригинала? Защо да скланяме ухо към човешки басни, а да затваряме сърцата си за Спасителя (който не случайно е наречен Спасител - Той на практика спасява)? От високо мнение за собствените си творчески възможности ли (като знаем, че Господ е казал "...ни един косъм не можеш направи бял или черен" - Мат. 5:36) или от човешка гордост? Та нима не знаем, че ангелът Сатанаил отпадна от Бога именно поради гордостта си и гордостта е първият грях и предтеча на всички останали? Проявете ревност към Истината, дами и господа, направете нещо полезно за духовното обогатяване на читателите (мнозина от които падат жертва на протестантство, мормонство, католицизъм и всякакви други ереси именно поради невежество), напишете нещо душеполезно, нещо което води към светлината. Защото каква полза от остроумия? Те за секунда развеселяват, но само успиват съвестта и я разконцентрират от делото на собственото й спасение - борбата с греха. Защото нашата борба, както пише ап. Павел, "не е срещу плът и кръв, а срещу поднебесните сили на злобата" - арената на тази борба е човешкото сърце. Там се решава дали човек ще е Богоборец и празен философ или пък слуга на плътта или ще е раб Божии и ревнител на Духа и Христовата правда. Ето за тази борба, която се води в сърцата на хората, за нея помогнете. Да не се заблуждаваме - човек рано или късно трябва да избере между себе си и Бога. А Бог много помага в този избор - освен перфектните му творения и Неговото слово (за което Господ казва преди да се възнесе "който ме люби, ще спаси словото Ми"), праща ни и болести и катастрофи и много неща, които ясно ни показват, че нищо не зависи и от нас, за да се усетим, да отворим духовните си очи. "Нима Аз искам смъртта на грешника - казва Бог - не, но да се обърне и да бъде жив". Така че, когато избираме греха вместо Бога, нима не сме си сами виновни, че се обричаме на смърт? И тъй уважаеми, които от вас не са потъпкали съвестта си, които имат ревност по родината и по светите отци и по Православието, оделотворете тази ревност с някое стойностно писание. Помогнете на "плажните кифли" и на тези от Елмаз да се събудят и да потърсят Христовото спасение. Защото не случайно е казал Спасителят "Никой не идва при Отца, освен чрез Мене". Ако някой се съмнява, да се моли Бог да укрепи вярата му и да отвори нещичко малко да попрочете или да иде на Божи гроб да види (особено на Велика Събота, когато пада от небето нетварния огън) или пък на планината Тавор на Преображение, 19 август, където ВСЯКА година над планината се събират купища облаци като възпоменание на Преображението на Иисуса Христа). Защото съмнението е от дявола (който и Адама и Ева накара да се усъмнят в Божиите думи и да ядат от забранения плод). Ето и един тест за вас, ако искате може и да го публикувате: http://www.budiveren.com/index.php?option=com_content&view=article&id=219:201

#11 ludipari 22.07.2010 в 16:54:03

Ще перефразирам Чехов и по точно един ред от неговата "Оплаквателна книга": "Еби се с каквото ти падне бе, дурак!"

#12 Ники Комедвенска 25.07.2010 в 00:17:12

Авторът на стихотворението е Ники Комедвенска. Изобщо не вярвах, че това леко и забавно стихче ще добие такава популярност.

#13 Ники Комедвенска 25.07.2010 в 00:19:25

И още нещо. Заглавието е "Пак интернетско", защото по тази тема съм писала няколко стихотворения. За съжаление всеки си ги кръщава както си иска.

#14 Александър Тодоров 27.07.2010 в 13:15:14

Да, добило е популярност, защото сърцето, когато е празно откъм вяра и Бог е изгонен от него и там се е настанила гордостта и самоменнието вместо Него, то започва да дири всичко противно на Бога - суетата, празните стихотворения, развратните думи, присмеха. Както писах по-долу, причината за всяка сквернота и мръсотия е само една - Богоостъплението от сърцето на човека. Когато човек избере себе си пред Господа Иисуса Христа и своите си разбирания - плод на плътското му мъдруване, пред Божието слово, тогава разбира се, че такива гнусни стихотворения ще добиват популярност. И ще става и по-лошо.

#15 Lina-3 29.08.2010 в 20:51:34

Една безкрайна виртуална игра,а за някои хора възможност за по-голяма свобода на изказа.Въпрос на личен избор- регистрация или опция прекратяване на регистрацията.Това важи с еднаква сила както за мъжете ,така и за жените.

#16 King 29.06.2011 в 17:41:50

Най-якия сайт беше "www.bgdate.com", бих се радвал много ако го пуснат пак, сигурен съм , че ще се напълни за много кратко време.

#17 ДЕРВИШ 23.08.2013 в 14:43:42

Апостолчо Апостолов, ти явно си написал повече книги от колкото си прочел ,но все пак си прочел Чехов,но все пак си си останал ДУРАК...

Новините

Най-четените