Щурите идеи на Brabus

Германската тунинг компания Brabus едва ли има нужда от представяне - феновете на бързите и динамични автомобили с марката на Mercedes винаги могат да разчитат на специалистите от фирмата, за да получат още по-силен и вълнуващ автомобил. Естествено, и много по-скъп.

Тунинг проектите на Brabus са ограничени само по отношение на производителя, чиито коли компанията доработва, други граници няма - купета, лимузини, комбита, кросоувъри и т.н, в компанията могат да подсилят всичко.

Естествено, най-сладките проекти са тези, при които за база се използват автомобили, които са вече доработени от „вътрешния" тунинг специалист на Mercedes - AMG. В тези случаи се раждат чудовища, които години наред вълнуват фантазиите и умовете на феновете на мощните коли.

Твърде често, дизайнерите на Brabus са обвинявани в уклон към кича, но германците винаги отговарят, че правят това, което пазарът иска от тях. Твърде често, това е арабският пазар, който, както знаем е доста платежоспособен. Що се отнася до подобренията в механиката на колите, то никой не се оплаква от праволинейността на Brabus. Щом надписът гласи 850, то значи конските сили са 850. Получаваш това, което виждаш...

Естествено, с оглед на това, че Brabus тунингова автомобили от 1977 година насам, цялостен поглед върху дейността на компанията е невъзможен в рамките на един материал, затова се постарахме да ви покажем някои от най-смелите и щури проекти за последните години.

Новините

Най-четените