Бербатов в Топ 10 на трансферните слухове

Евентуалното завръщане на Димитър Бербатов във Висшата лига се оказа един от трансферните топ слухове за изминалата седмица. Освен това, сделката се смята за „потенциално сигурна", но скоро ще разберем дали това е така.

Миналата седмица се оказа успешна за мелницата на слуховете в европейските медии, задвижвана от амбициите на клубни президенти, футболисти и техните агенти.

До края на летния трансферен прозорец остава един месец и е факт, че сериозните сделки предстоят. Дали обаче всичко, за което пишат репортерите ще се случи? В никакъв случай, но твърде често зад бомбастичните трансферни очаквания се крият сериозни сделки, някои за не толкова впечатляващи пари, които са важни за един или друг клуб - дават нова физиономия на тима или пък рестартират кариерата на някой играч.

Въпреки логиката, която би трябвало да подчини трансферния пазар, феновете се забавляват с полета на мисълта на някои специалисти, които много държат определени трансфери да се случат. Макар и на всички да е ясно, че понякога това е невъзможно.

Предлагаме ви Топ 10 на трансферните слухове от миналата седмица, подредени според възможността да се реализират като започваме с най-малко вероятните.

Новините

Най-четените