Всичко, което искам за Коледа

Снежанка е слабост на поколения пораснали момченца по целия свят. Личната асистентка на Дядо Коледа (или Мраз, ако ходите по контрапротести) определено ни кара да завиждаме на добрия иначе старец, особено когато в ролята й влизат някои от най-красивите жени в поп музиката.

Някои са с малко по-рубенсови форми като Марая Кери - или като на Ким Кардашян, ако ползваме съвременни сравнения, но любимото пеещо момиче на Америка (а покрай гореспоменатите форми - и на арабския свят) показва с избора на рокли, че не се притеснява от фигурата си. Разбира се, някои зли хора биха сравнили визията й с тази на Мери Кери, но това е проява на лош вкус. Кери изпя "All I Want For Cristmas".

За скандалната Майли Сайръс няма нищо свято - в т.ч. и Коледа. Снимката е сред по-приемливите фотоси от скорошен неин концерт, където тя се забавлява доста фриволно с един Дядо Коледа... Не стига, че го ревнуваме от детските книжки насам, пък сега и още - не бива така!

На фона на лудата Майли, Кати Пери изведнъж започва да изглежда като една уравновесена млада дама. По този повод я представяме както в официалната коледна разцветка, така и като истинска Снежанка с тенденция към ледена кралица.

Ако все пак трябва да говорим за уравновесени дами, няма как да подминем Шаная Туейн. След толкова години в шоубизнеса, тя продължава да е готина, макар мантото, с което е снимана, да е...хм, спорно.

А вие как ще се облечете за коледното парти?

Новините

Най-четените