Добрите смартфони, които най-вероятно не знаете

Познавате големите играчи на пазара на телефони – най-добрите устройства се правят все от имена в бранша – от Apple до HTC, от Samsung до LG.

Но какво знаем за смартфоните, които не са популярни на западния пазар? Просто защото устройството не е таргетирано за Европа, това не означава, че то не може да е сред най-добрите.

В галерията можете да разгледате колекцията на Techradar от едни от най-добрите смартфони по света, за които най-вероятно никога не сте чували.

Всеки един от тях има основно предимство, с което е известен. Включени са и основните пазари, на които се предлага. Като за някои модели това е доста трудно да се определи, тъй като те могат лесно да бъдат закупени онлайн.

#1 erzsebet 04.01.2016 в 12:15:25

Това е майтап, нали?

#2 Rodrigo Diaz de Vivar 04.01.2016 в 15:38:12

Абе... не знам какъв майтап е, ама ей сега имам пред себе си един служебен iPhone 6s за $750 и един Xiaomi RedMi Note 2 на приятел, за $180. Еми мазно си върви китаеца, никакви забележки. Ама никакви. И една камара софтуер, без никакви ограничения или струващ от $1 до $5. Ама разликата била, че iPhone ще работи и след 3 години, а китаеца след 2 щял да умре. Боли ме ханша, след като при всички случаи, след 2 години и двата ще са в чекмеджето. Единият работещ, другият не. На кой му пука? От 20 години ползвам мобилен телефон, с нито един не съм бил повече от 2 години. За $600 разлика, благодаря, ще предпочета китаеца.

Новините

Най-четените