Най-вълнуващите нови игри на изложението Е3 2019

Е3 2019 вече е част от славната история на гейминга и е време да хвърлим един обобщаващ поглед: какво си заслужаваше най-много от това огромно геймърско изложение и кои нови анонси ни развълнуваха най-много?

По традиция, изложението Е3 събра някои от най-големите имена в гейминга и повдигна завесата пред техните проекти. В Лос Анджелис научихме премиерните дати на доста вече потвърдени игри - космическото ролево приключение The Outer Worlds на Obsidian например излиза тази есен на 25 октомври, докато Doom Eternal ще ни донесе нова доза адски екшън на 22 ноември. Още по-рано - на 10 септември - ни очаква следващата Gears of War игра, която носи името Gears 5. Само два дни по-късно идва и Borderlands 3, докато на 27 септември се задава традиционното ново издание на FIFA.

Истинското вълнение на Е3 2019 обаче дойде от анонсите, които чухме за пръв път.

Напълно новите игри, обявени на изложението, обхващат различни жанрове и разработчици и ни карат да бъдем оптимисти за средносрочното бъдеще на гейминга.

Разбира се, както неизбежно се случва, някои от тях могат да претърпят значителни промени или забавяния, но в момента важното е, че успяха да спечелят вниманието ни.

От нов проект на любимо студио с автора на Game of Thrones до продължение на една от най-великите ролеви игри в историята, ето седемте игри, които обикнахме на това E3 и които се надяваме да оправдаят големите очаквания.

Новините

Най-четените