Големите трансфери това лято в карикатури и мемета

Който купил, купил. Трансферният прозорец в Англия хлопна врати и ще бъде отворен отново чак през зимата, докато в останалите големи първенства имат време за нови попълнения до края на месеца.

Тепърва ще разбираме кой е направил най-добрите сделки това лято, а още в петък вечер започва новият сезон във Висшата лига. Манчестър Юнайтед и Лестър откриват кампания 2018/19 с двубой на „Олд Трафорд“.

Жозе Моуриньо не успя да купи никого в последния ден, но намери време отново да се отърве от две от „децата“, пращайки Аксел Туанзебе и Тимъти Фосу-Менса под наем, съответно, в Астън Вила и Фулъм.

Ливърпул направи най-силното трансферно лято сред големите отбори на Острова, докато градският съперник Евертън и новаците Уулвърхептън и Фулъм също пръснаха доста пари за нови играчи.

За разлика от предишни години обаче, като че ли, това лято не бе най-интересно в Англия. Италианските отбори се събуждат и харчат почти колкото английските си конкуренти на трансферния пазар.

Ювентус привлече Кристиано Роналдо и си върна Леонардо Бонучи. Гонсало Игуаин премина в Милан. Рома и Интер си осигуриха по цял отбор нови играчи в опит да бъдат истинска конкуренция на „старата госпожа“ за титлата.

Може и да ви е омръзнало от новини кой къде е отишъл, затова ще ви предложим една наша любима гледна точка към трансферите – тази на карикатуристите и почитателите на мемета.

Вижте историята на най-големите трансфери това лято в галерията.

Новините

Най-четените