Балотели ядоса Брендън Роджърс

Нападателят на Ливърпул Марио Балотели успя здравата да ядоса мениджъра на клуба Брендън Роджърс, след като реши още на почивката да размени фланелката си с тази на Пепе от Реал. Ливърпул падна тежко у дома с 0:3 от Реал, а Балотели игра само през първото полувреме, като не успя нито веднъж да застраши вратата на Икер Касияс.

„Тази постъпка не е нещо, което ще одобря - сдържано обясни Роджърс. - Ако искаш да си размениш фланелката с някого ще го направиш в края на мача. Но с това ще се оправяме утре (б.р днес)."

Балотели отправи два удара към вратата на Реал вчера, но и двата бяха блокирани. За 45 минути италианецът записа едва 17 паса, толкова колкото има и Лазар Маркович, който обаче игра едва 23 минути. Марио завърши мача и с най-малко отигравания - само 23.

Роджърс не обича когато играчите тръгват да си разменят фланелките на полувремето и припомни случката от миналата година, когато Мамаду Сако си смени фланелката със Самуел Ето'о.

„Миналата година имахме такъв инцидент - припомни Роджърс. - Но го решихме в клуба. Според мен, такива неща не трябва да се случват."

Марио записа пореден слаб мач за Ливърпул, а преди това не се представи убедително и при трудната победа с 3:2 срещу опашкаря във Висшата лига Куинс Парк Рейнджърс.

„Смяната на Марио беше изцяло тактическа - обясни Роджърс. - С Адам Лалана исках повече движение в центъра на терена, да ангажираме повече вътрешните халфове на Реал и смятах, че Рахийм Стърлинг също ще се включи в това."

Новините

Най-четените