Acura NSX Spider за Железния човек

Обикновено компаниите представят новите си супер автомобили на бляскави премиери на големите салони, но американската марка на Honda - Acura показа без особен шум новият NSX Spider в интернет, като част от рекламната кампания на бъдещия филмов хит "Отмъстителите".

В него са събрани някои от най-известните герои на Marvel, включително и Тони Старк, който в битката срещу лошите се превръща в Железния човек, като ексцентричният богаташ ще шофира новият NSX Spider.

Засега моделът присъства само на сайта на Acura, където моделът е скромно споменат като Acura Sports Car.

Естествено, става въпрос за кабрио версията на купето NSX, което дебютира на автомобилното изложение в Детройт тази година - с подходяща за ранга му пищна премиера. От Acura не се впуснаха да обясняват кой знае колко подробности за характеристиките на новия NSX Spider, но се очаква че автомобилът ще е със същото хибридно задвижване - V6 бензинов мотор и електромотор, като при закритата версия на NSX. Според източници от компанията, хибридното задвижване осигурява мощност поне 400 конски сили и подобно на версията купе, и тук задвижването на четирите колела ще присъства най-вероятно като опция.

Закритата версия на Acura NSX трябва да излезе на пазара след около три години, а след около четири по пътищата ще се появи и откритата версия на модела. Изключението ще е за Робърт Дауни-джъниър за снимките на новия му филм.

Новините

Най-четените