Фантастичните суперколи на Джеймс Бонд и къде да ги намерим

През април 2020 г. легендарният Джеймс Бонд ще се завърне на голям екран, а вече е ясно и заглавието на новия филм за агента - "Няма време да умра".

От поредния филм за 007 можем да очакваме обичайните неща за този франчайз - много екшън, динамични сцени, яки оръжия и сексапилни жени.

Голямо любопитство обаче буди въпросът каква суперкола ще кара този път Бонд.

Не е учудващо, че автомобилите на агента привличат толкова внимание, колкото и приключенията и любовните му афери с красавици. Около Агент 007 освен традиционното за него мартини и поредната дългокрака хубавица, винаги може да бъде забелязана и някоя страхотна кола.

А щом харесвате адреналина и екшъна на поредицата, сигурно е, че не можете да устоите на идеята за високи скорости и десетки конски сили, побрани под капак със спортен дизайн.

Мнозина най-вероятно се чудят дали могат да видят на живо автентичните коли от поредицата за шпионина на Ми-6 и дали въобще е възможно да си купиш такава. Оказва се, че да - много от колите на 007 се продават, макар че цената на голяма част от тях е космически висока.

Те красят колекциите на някой запален ценител както на красивите автомобили, така и на филмите за Бонд, които догодина ще станат 25 на брой.

Друга част от тези автомобили все пак стигат до серийно производство и са една идея по-достъпни и лесно откриваеми.

В галерията ще видите 8 автомобила на Бонд, Джеймс Бонд, и как е възможно да се сдобиете с тях.

Новините

Най-четените