Най-опасните кътчета на земята

Винаги е вълнуващо да планираш ваканцията си. Но вълнението да избираш уютен хотел, симпатичен плаж и климат по свой вкус може да прерасне в нещо доста по-сериозно, ако изберете някоя от най-смъртоносните туристически дестинации в света.

Действително, истина е, че не всеки пътешественик търси единствено красиви места, където да си почива с книга в ръка или върху пясъка. Все повече хора осъзнават, че рискът действа като афродизиак.

В галерията можете да видите 10 -те най-адреналинени, а защо не и най-смъртоносни туристически дестинации в света... Избирайте умно ваканцията си!

#1 пякорътезает 14.11.2014 в 19:08:12

Заглавието не е правилно.Това със сигурност не са най-опасните места на земята. Опасни са, но не са най-опасните. Примерно К2 е в пъти по-опасен от Еверест...и т.н. Интересно ще е да се прочете статия за най-опасните места в България.

#3 Aleksandrov 15.11.2014 в 09:44:12

3-те активни океана, свалящи хеликоптер в Хаваите, трябва да са ужасяващи. Както и неочакваният "латален край" за къпещите се във Флорида. А колкото до "пресъпниците" нейде из джунглите на Кокода, може и да успее човек да ги умилостиви с една - две игри на карти.

Новините

Най-четените