Москов няма да подава оставка заради здравните протести

Петър Москов заяви, че няма да си подаде оставката заради масовите лекарски протести срещу здравната реформа.

"Краткият отговор на това дали ще си подам оставката е "не", каза Москов в сутрешния блок на Нова тв.

Според него здравната система дълги години не е била реформирана, което е накарало много лекари да се справят поединично, което е довело до не един порок.

Лекарите да се разделят от търговците, призова здравният министър и подчетра, че реформата имала за цел да помогне на лекарите, а не да е ориентирана към печалбата.

Той категорично отхвърли обвиненията, че пръстовият идентификатор ще създава проблеми на личните лекари.

 

#1 rare case 07.04.2016 в 10:38:46

"....Лекарите да се разделят от търговците, призова здравният министър.." Това е крайна демагогия и лицемерие! КОЙ направи лечебните заведение търговски дружества??? КОЙ направи така, че лечебните заведения да заплащат всичко!! с ДДС, а да нямат право да го възстановяват?? КОЙ не плаща пълните здравни осигуровки на държавни служители, армия, полиция....?? На каква магия могат да същестуват лечебните заведения, ако не генерират печелба като търговски дружества? Отговори, д-р Москов, ако можеш. Или си просто поредният партиен меринджей.

#2 Шамито 07.04.2016 в 13:44:33

Москов иска да го приемаме като най изявения мазохист.Всички с малки ИЗКЛЮЧЕНИЯ го ненавиждат но Той е на амбразурата защото е наясно че му е за последно.И това явно му доставя удоволствие.

#3 TheRock 07.04.2016 в 15:56:31

Москов е комунист от китайски тип, т.нар. "хунвейбини". Когато човечеството измисли друго средства за размяна на мястото на парите, тогава ще се свърши и с търговията. Москов изговори поредния си тъпизъм и ако бяхме нормална държава щеше да бъде размазан от финансисти и медии.

Новините

Най-четените