Бъчварова напомни, че е вътрешен министър

"Човекът, който управлява МВР, е Румяна Бъчварова. Всеки който поставя под съмнение този факт, вероятно има други намерения". Това заяви вътрешният министър Румяна Бъчварова на специална пресконференция в Министерски съвет и каза „Стига вече" на тези, които критикуват МВР.

Според нея всички „обиди, ченгеджийски номера, нелепи твърдения и невярна информация" от тук нататък ще се приемат като „посегателство срещу обществената и националната сигурност". Бъчварова призова да спрат личните нападки срещу нея и професионалното ръководство на силовото министерство.

Бъчварова обяви, че "определени кръгове" се опитват да овладеят МВР, а на въпрос за кой става въпрос, тя отговори: "По медиите ще ги познаете".

Тя коментира и декларацията на КРИБ, с която се иска оставката й заради убийството на модния бизнесмен Александър Антов: „Очевидно няма достатъчно добро познаване за работата на МВР и отговорностите на министъра. Бизнесмените не са специална привилегирована група за МВР. МВР има отговорност към всички български граждани". Текстът тя определи като "нелеп".

Това е първият й публичен коментар след двата показни разстреля в София, станали по време на нейна командировка в Китай.

#1 TheRock 13.01.2016 в 13:32:28

Нагла работа ей!!! Подай оставка, не ставаш!

#2 паяка 13.01.2016 в 15:09:23

"Бъчварова напомни, че е вътрешен министър" А добрият вариант е така добре да си я върши работата, че никому да не се налага да се интересува кой аджеба е тоя министър. Нейната работа е тук, щом е шефка на Министерството на Вътрешните работи, вместо да си вее пръднята по света.

#3 kidi kidi 13.01.2016 в 17:10:24

Къде са били твоите хора, Бъчварова, докато пребиваха онова дете във Враца ? Как допускате разни мутри да властват там, да изнудват кмета? Какъв министър сте вие изобщо?

#4 Winora 13.01.2016 в 20:26:28

Добре, че напомни, иначе съвсем бяхме забравили.

#5 Гризли 14.01.2016 в 09:19:03

Слушах я вчера тази леля... Много пъти каза "стига вече!". Ами стига де, и ние това казваме! Почвай вече да си вършиш работата, МВР също! И ако още веднъж кажеш "стига", защото някой те е обвинил в несправяне с работата, направо си събирай нещата! Така не се говори на хората, при положение че държавата е пълен крах откъм полиция!

Новините

Най-четените