Сапунката продължава: Кобрата отказа да се бие в Лондон

Ще има ли битка между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев за световната титла? Все по-трудно е да се отговори, след като настъпи нов обрат в сагата.

Британският промоутър Еди Хърн обяви, че всичко е договорено и се чакат само подписи за бой на 20 юни в Лондон, но те така мислят от щаба на Кобрата.

"Пулев ще се бие с Джошуа, но ще изчака търга на 3 март, защото не желае мач в Обединеното кралство - изненадващо каза Боб Аръм, легендарният промоутър, който движи нещата около Кобрата. - Няма да имаме мач във Великобритания. Там условията не са равни, а това е неприемливо за Пулев."

На предстоящия, вече насрочен от IBF търг за правата на мача, те могат да надделеят с офертата и да изберат двубоя да е например в САЩ. А там Аръм и Ивайло Гоцев, импресариото на Пулев, са в своя територия.

"Мачът е договорен, ще е на 20 юни в Лондон, на стадиона на Тотнъм", обяви по-малко от 12 часа преди изказването на Аръм неговият колега Хърн. Без да подозира, че ответната страна готви своя удар, той призна, че остава само финализиране на договора и поставяне на подписи под него.

Къде е истината? Май никой не знае. Очакваме следващия обрат.

#3 Кольо Търнокопа 29.02.2020 в 14:33:11

Аз пък си мисля, че Пулев "бърза" да се пенсионира

#4 AlexTheEvil 29.02.2020 в 15:47:23

боклук Пулев е измислен спортист , дори аз мога да го ошамаря

#7 dedo adji 01.03.2020 в 00:43:16

Добре ги нареди, Бароне, тия лекета. Григор с клизма се нареди на 19-то място в света. Пулев и той виси. Митко Бербатов изпадна до Индия. За Стоичков да не говорим, простак и половина. ТИ в някоя област 919-то място постигнал ли си?

Новините

Най-четените