Специална серия на Hyundai за Бразилия 2014

Hyundai предлага специална серия автомобили, посветени на световното първенство по футбол, което стартира тази седмица, носеща името Go! Brazil. Корейската автомобилна марка е глобален партньор на ФИФА и е един от основните спонсори на световните финали, а заедно със своята дъщерна марка KIA е и основен превозвач на участниците и гостите на турнира.

Серията Go! Brazil. обхваща най-популярните модели на марката и колите, включени в нея се отличават с допълнително оборудване, по-добри лизингови условия и отстъпки от 5000 до 10 000 лева, а клиентите могат да избират измежду компактния i20, популярния i30 и обновения кросоувър ix35.

Списъкът на добавените екстри в i20 Go! Brazil включва кожен мултифункционален волан, който се регулира на височина и в дълбочина, кожена ръкохватка на скоростния лост, сензор за светлини и автоматично включване на фаровете, фарове за мъгла с уникален дизайн, диодни дневни светлини, странични огледала в черен металик и т.н. Тук е намерила място и система RPAS за помощ при паркиране назад.

При i30 Go! Brazil пакетът с подобрения стартира със система за поддържане на зададената скорост, ограничител на скоростта, сензор за светлина, задни светодиодни фарове, свръхтонирани задни странични стъкла, задни стъкла с електрическо задвижване, отопление на предното стъкло и още екстри. С пакета Plus пък клиентът получава и допълнителна въздушна възглавница за коленете на водача, панорамен покрив, адаптивни предни ксенонови светлини, арматурно табло тип Supervision с TFT дисплей.

А при ix35 пакетът e Exclusive Go! Brazil и в него влизат ксенонови фарове, огледала в черен металик, сензор за дъжд и електрохромно вътрешно стъкло с компас, допълнително отопление на соларното челно стъкло, при версията Premier е налице и система за преден и заден паркинг асистент, панорамен покрив, отново арматурно табло Supervision с TFT LCD дисплей, серво на волана, което дава възможност за избор измежду три режима на работа, както и система за контрол на налягането в гумите.

Всички автомобили от серията се предлагат със специално лого Go! Brazil, което ги отличава от стандартните версии на трите модела.

Новините

Най-четените