Юнайтед ще има проблеми след сър Алекс

Бразилската звезда на Манчестър Юнайтед Андерсон е на мнение, че клубът ще има проблеми да запази силата и влиянието си, след като мениджърът сър Алекс Фъргюсън се пенсионира.

Шотландецът е начело на Юнайтед от 26 години, но слуховете, че 70-годишният мениджър ще се оттегли стават все по-сериозни.

Със сър Алекс начело Юнайтед вече е печелил всичко във футбола: 12 титли на Англия, два пъти Шампионската лига и пет пъти Купата на ФА.

Но Андерсон се притеснява за бъдещето, когато сър Алекс няма да е на „Олд Трафорд" и най-после ще реши да си почине.

„Манчестър Юнайтед е сър Алекс Фъргюсън - обясни халфът. - Когато той си тръгне, клубът ще загуби 30-40%, толкова много всичко зависи от него.

„Той е като баща на всички играчи, всичко го уважават много, а когато се оттегли, тогава светът на футбола ще усети голяма загуба.

„Сър Алекс винаги ми е помагал, аз много го харесвам. Той живее, за да тренира отбора, винаги се интересува как се чувстваме, как са семействата ни."

#1 Ицо 11.10.2012 в 13:53:50

Време му е да се пенсионира .... изкуфял е вече. След като даде толкова милиони за Бербатов, го държа на резервната скамейка, въпреки че беше голмайстор за Висшата лига на Англия. Вследствие на което не можаха да вземат много пари за Бербатов при трансфера. Такава глупост ... само някой изкуфял пенсионер може да направи. Така че ... време му е за пенсия.

Новините

Най-четените