Митинг по никое време

Тежка е президентската корона, особено когато я носи човек с влечение към импровизациите.

А президентът Плевнелиев обича волните съчетания пред камерите.

Понякога е щастливТ, че се е прераждал сравнително рядко, понякога се гордее с българските планини зелени в Колорадо, понякога поздравява чехите, че са поляци. А друг път носи плакати на несъществуващ митинг.

След като цял месец екипът му организира мащабна програма по случай 10 ноември 1989 г., накрая се оказа, че някой е пропуснал да подготви държавния глава по най-елементарния въпрос - "А Вие къде бяхте на Десети?".

Плевнелиев се оплете здраво в мъглявите си студентски спомени от преди 25 години, с които от два дни развеселява едни и ядосва други.

Истината е, че можеше да спре до момента, в който е научил за промяната, докато е лепил тапети в общежитието на приятеля си Илиян - надали някой щеше да се впечатли дотолкова, че да проверява версията на президента.

Вместо това обаче Плевнелиев си избра друг подход - да се представи в по-революционна светлина, да се качи на вълната от протестна подкрепа, по която се носи повече от година. Грешка, която с добре подготвени специалисти зад гърба си можеше и да избегне.

Вместо това връзките с обществеността на Плевнелиев преминават през несвързани разкази за 10 ноември, които значително се разминават с действителността, а после се преформатират с интензивни туитове и многоточия, докато "пенсионери"-тролове бранят честта му по форумите.

#1 aaa 13.11.2014 в 13:20:47

Слабо...

#2 sarfios 14.11.2014 в 02:24:55

Страхотен президент, не го заслужаваме...няма да мине много време да му писне да спасява заспалия и затъпял народ и да си гледа живота човека. Аз си станах родомразец рано, рано..., но к'во да се прави всеки трябва да е луд за да се "любува" на родното ни положение в момента. Проблема не в управляващите, а в народа. Тъжно, че една десета от народа осъзнава какъв подарък е президента ни в тези тежки времена, но... каквото такова, някои се продават за жълти мечти, други просто нямат акъл за продаване. Явно народа си го влече към Ориента и мозъчно осакатената руска нация... Вярно отидох в друга тема, но също така са адски свързани. Хубавичко суките си вкараха автогол, а САЩ и ЕС им ги довършиха. И техния народ както нашия има вина, че позволява цар Путин да господства без да се мръдне мозъка или пияните задници да променят нещо в името на следващото клето поколение. УСПЕХ! И не забравяйте закона на джунглата в България... "Всеки да се спасява по отделно!" Поздрави!, Обединението прави силата

Новините

Най-четените