Най-влиятелните фитнес звезди в света

Докато вие ходите на работа по цял ден и седите пред компютъра, почти без да се движите, по света има хора, които са успели да изкарват луди пари от хобито си, докато поддържат перфектна физическа форма.

Интернет предоставя безкрайни възможности за бизнес за по-напористите от нас, а нима има по-напористи от онези, които са свикнали да тренират яко, независимо от обстоятелствата и спънките по пътя?

Forbes обявиха кои са най-влиятелните фитнес звезди в света, според успехите им в социалните мрежи, последователите и печалбите, които имат от спортната дейност, която развиват онлайн и допълнителните си бизнес начинания.

Вижте в галерията първите 10 най-големи имена в света на фитнеса и бодибилдинга. Те вдъхновяват милиони по света, могат да вдъхновят и вас.

#1 iwan_petrow7 13.04.2017 в 15:26:15

ОК, а къде са Рич Пиана, Брадли Мартин ... Лазар Ангелов в края-на-краищата ?!? ... пхахаха

#2 SOURCE 13.04.2017 в 18:25:12

Не е лошо да си проверявате източниците и да видите кои са наистина най-влиятелните звезди във фитнеса, а да не говорим за Лазар Ангелов, който не само има най-много фенове във софиалните мрежи, но и има няколко линии облекла, спонсориран е от световни марки, журира в множество състезания и какво ли още не...

Новините

Най-четените