Защо пастата е по-вкусна в ресторанта, отколкото у дома?
Великолепната паста вече не е тайна
Великолепната паста вече не е тайна
Пене ала водка се приготвя за няма и 30 минути
Минестроне е супа, която е едновременно вкусна и лека
И легендите около това апетитно ястие
Котекино от Емилия-Романя
Като ще е италианска, нека да е по италиански
"Готвенето е труд, който трябва да се обича", категоричен беше Майкъл Киарело
Майкъл Киарело води разнообразни кулинарни предавания, посветени както на храната, така и на виното
Богата и вкусна рецепта за душата
"Не знам защо на мнозина им е толкова трудно да сготвят хубаво ризото"
"Не се притеснявам от остаряването", хвали се шеф-готвача
Надя Катерина Мунно използва по 3-4 килограма паста на седмица
Тук, разбира се, идва и уловка - в надпреварата няма включени италиански ресторанти
Целта е битката с "англоманията"