Ингрид Ейбрахам е член на американската Асоциация по хранене и диететика, но извън научната си дейност има и ферма за плодове и зеленчуци със съпруга си Лий.
Свикнала е от малка да отглежда сама храната си и се е научила как да я съхрани свежа и прясна за дълго време.
Ингрид гледа домати, краставици, ябълки и круши и пред Simply Recipes казва, че всички те виреят чудесно в топло и дори горещо време.
Това с пълна сила важи и за дините, които фермерката отглежда.
Затова според нея единственият правилен начин да се съхранява динята е на стайна температура.

Тя обяснява, че динята съдържа ликопен, който помага клетките ѝ да се съхранят максимално дълго при високи температури. Заедно с това се запазват и вкуса и текстурата на плода.
Важно е все пак динята да не е на пряка слънчева светлина.
И все пак Ингрид уточнява - кората на динята е най-добрата ѝ обвивка за съхранение. За предпочитане - извън хладилник, защото от ниските температури ликопенът ще се "стегне" и ще направи динята по-зърнеста и не толкова сладка и сочна.
Фермерката съветва и да ядем динята възможно най-скоро след закупуването.
А как да си изберем сочна диня - четете тук: